Darija Pavlovičová a Dominik Vodička o vztahu mlžili. Teď je spojilo tetování

Herečku Dariju Pavlovičovou a tanečníka Dominika Vodičku osud svedl dohromady jako kolegy. A jako kolegové, nyní už i dobří kamarádi, se dosud veřejně prezentují. Teď se Dominik pochlubil malým tetováním, které ho s Darijou navždy spojí.

Mezi lidmi se šířily různé spekulace o jejich vztahu, Darija Pavlovičová a Dominik Vodička je však pokaždé popřeli. Tanečník je ostatně šťastně ženatý a pro jeho ženu, která se s Darijou zná, to nemuselo být vždy příjemné. Hlavu nad články bulvárního tisku si ale nelámali. „Co s tím má člověk dělat?“ pokrčila rezignovaně rameny sympatická Darija v Show Jana Krause. S Dominikem se ale shodli v tom, že spolu od začátku dobře vycházejí. „Docela jsme si sedli. Šli jsme na pivo, a s tím pivem to pak už tak nějak jde samo,“ popsala Darija, kterou můžete znát například ze seriálu Dobré zprávy.

Před pár dny Dominik na svých sociálních sítích dokonce zveřejnil fotku nového tetování, na které je označená právě Darija. „Korunka od královny," napsal k nenápadné koruně vytetované červenou barvou na zápěstí. Dle náznaku mu tetování dělala sama Darija a tento motiv je navždy spojí.

Sama Darija se zatím nepodělila o zprávu ani fotku, které by vysvětlily, zda má i vlastní vytetovanou korunku, jako druhou do páru. Fanoušky diskutující pod snímkem Dominikova zápěstí to už nicméně napadlo. Herečka má teď ale úplně jiné myšlenky – podle posledního příspěvku ve stories na Instagramu je totiž na Bali.

Podívejte se také na rozhovor s Darijou Pavlovičovou a Dominikem Vodičkou v Show Jana Krause, kde promluvili nejen o taneční soutěži:

Sdílejte článek
Štítky Instagram Show Jana Krause tetování vztah Bali Darija Pavlovičová Dominik Vodička

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 6. 5. 2024

Berani, dnes můžete mít potíže s vodovodem, zejména pokud máte velkou kuchyň. Je to příliš složitý problém na to, abyste si s ním poradili sami. Zaplaťte peníze za to, aby se o problém postaral odborník. Ušetří vám to práci a frustraci. Mezitím si nechte dovézt pizzu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.