Celebrity

20. prosince 2023 10:00

Eliška Reiglová

Co s tím má člověk dělat? Darija Pavlovičová nad drby o poměru s tanečníkem mávla rukou

Nadějná a sympatická Darija Pavlovičová (22) si zahrála už v několika divadelních inscenacích, pohádkách, a také seriálech. A přestože je mladičká, už se setkala také se spekulacemi ohledně milostného poměru se ženáčem. Konkrétně s tanečníkem Dominikem Vodičkou, s nímž kvůli pracovním povinnostem trávila mnoho času. Z drbů si ale nic nedělá.

Darija Pavlovičová a Dominik Vodička spolu v televizní taneční soutěži došli až do zdárného konce a stali se královnou a králem parketu. Už na počátku společné cesty se ale setkali se spekulacemi, že spolu vlní tělem i jinde. Dominik je přitom šťastně ženatý a s herečkou ho spojovaly pouze pracovní povinnosti, které nepřerostly v nic víc než jen nevinné přátelství. V pořadu Show Jana Krause, který můřete sledovat už dnes 20. prosince ve 22.50 na Primě, dali najevo, že zůstali nad věcí.

Hlavu nad články bulvárního tisku si nelámali. „Co s tím má člověk dělat?“ krčí rezignovaně rameny sympatická herečka. „Oni taky potřebují nějakou práci.“ Oba se ale shodují v tom, že spolu od začátku dobře vycházejí. „Docela jsme si sedli. Šli jsme na pivo, a s tím pivem to pak už tak nějak jde samo,“ popisuje Darija průběh seznamování se svým tanečním partnerem a trenérem.

Transformace a křehkost

Leckdo si mohl povšimnout, že mladičká herečka prošla určitou transformací. Může za to nepochybně také notná dávka disciplíny, kterou si musela vypěstovat a následně ji umět zužitkovat. Dominik Vodička díky osobnímu přístupu dobře věděl, jak s ní pracovat.

„Myslím, že diváci museli vidět, že se Darija během soutěže úplně změnila,“ podotýká její taneční partner. „Já jsem to viděl stoprocentně, protože jsem ji drtil na trénincích a nutil ji, aby se změnila.“ Jako pro trenéra je pro něj důležité umět se do svého partnera vcítit, oťukat si ho a pak vědět, co zvládne.

„Na prvním tréninku jsem zjistil, že to bude těžké. Když jsem ji poprvé chytil za ruku, tak jsem cítil, jak je křehká a jak to asi bude problém. Ale překvapila mě už ten první měsíc, co jsme trénovali, že tréninky nerušila. Je to prostě bojovnice,“ dodal. Navíc ji předem připravil na to, co během soutěže přijde vyčerpání, pláč, ponorka… a díky tomu se dokázali přes všechny překážky přenést.

Podívejte se na rozhovor s další mladou herečkou Annou Dvořákovou:

Sdílejte článek
Štítky rozhovor Show Jana Krause trénink Darija Pavlovičová Dominik Vodička

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 5. 2024

Berani, budete se muset spolehnout na své analytické schopnosti a pevnou sebekontrolu, abyste se dostali z rozbouřeného moře, ve kterém se dnes nacházíte. A stresu se nevyhnete. Nejhorší nástrahou, která vás čeká v kariéře nebo při studiu, by bylo pochybovat o svých schopnostech. Máte příležitost, abyste si vyzkoušeli svou sebedůvěru. Jen se ujistěte, že obstojíte.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.