David je celý večer pod dohledem přítelkyně. Debata o výchově dcery urazí soupeřku

Holky a MMA - Prostřeno! S28 (28)

Letní repríza speciálu kuchařské soutěže s MMA bojovníky pokračuje ve středu u Davida Hoška. Ten vezme soupeře do psího útulku, překvapí kuchařským uměním i názory na výchovu. Na pomoc si vezme přítelkyni. Bude to někomu vadit?

Jeho práce je mu koníčkem. Třicetiletý David se věnoval boxu a nyní je profesionální MMA zápasník. Žije s přítelkyní Anet a malou dcerou. Je klidná povaha, což podle jeho slov lidi při prvním setkání překvapuje. Je soutěživý a vyhrát Prostřeno! by chtěl. Když v pondělí viděl, že Lukášovi v kuchyni sem tam asistovala jeho partnerka, nechal se inspirovat. Anet zapojí naplno a čte za něj dokonce i ruličku s úkolem týdne. Pomůže mu prostřít stůl a během večera mu bude asistovat. Když budou mít soutěžící málo sýra, obslouží je partnerka hostitele.

Na menu budou krevety na špejli se salátkem, které nepotěší Václava. Je na ně totiž alergický. Dále pak David slibuje avokádovou pomazánku s cottage sýrem, který je jeho oblíbenou zdravou pochoutkou. Jak na prima+ a vpodvečer na obrazovkách uvidíte, pro Lukáše je avokádo kontroverzní surovinou a možná jídlo ani neochutná.

Čtěte také:  Řev, nervy a rozbité sklo v Prostřeno! Zápasníci MMA ukážou kuchařské triky

Nesouhlasí totiž s tím, jak neekologicky jsou avokáda pěstovaná. „Kolem avokádového průmyslu je strašně moc zla,“ objasňuje. David při krájení zjistí, že jsou plody kolem pecky nahnědlé. Přítelkyně přispěchá na pomoc s radou.

Avokádo je zdravé, ale způsob pěstování není po chuti Lukášovi. Co mu vadí?

Jsou bojové sporty vhodné pro holky?

Při šmejdění dal David ostatním nahlédnout do soukromí a mohli si prohlédnout různé medaile ze soutěží a fotky. Objevili také postýlku jeho malé dcery. Lukáš se zeptá, zda by dal svoji dceru na MMA. Razantně za Davida odpoví přítelkyně, která se v tu chvíli pohybuje za rohem v kuchyni. „No to určitě ne!“ David ji pak doplní. „MMA není sport pro holky, ale ať se dá na to, co chce ona.“ To se trošku dotkne trenérky a boxerky Arlety. Podle ní je zbytečné rozlišovat, jestli je něco pro kluky nebo pro holky. Dívejte se ve středu, kolik dostane David od soupeřů bodů.

Dalším jídlem na menu budou tagliatelle s kuřecím masem a smetanou, na které se někteří soutěžící příliš netěší. Mají strach, že bude jídlo příliš těžké a syté. Vrcholem blaha bude dezert. Čokoládové tyčinky nadrcené v mascarpone s lískooříškovou pomazánkou sice slibovanou čokoládovou mousse příliš nepřipomínají, ale to nikomu ve výsledku vadit nebude. Jako zábavu připraví David prohlídku psího útulku. Všechny bonusy, články a recepty najdete také v aplikaci Prima Zone po kliknutí na ikonu Prostřeno! Stáhněte si svoji aplikaci na Google Play nebo v Apple Store.

Kvíz pro diváky Prostřeno!

1 10 Jak se v Prostřeno! říká prohlídce bydlení soutěžících?

2 10 Jak se správně čte italský pokrm z opečené bagety bruschetta?

3 10 Jak se jmenuje čokoládový dortík, po jehož rozkrojení vyteče čokoládový střed?

4 10 Simona Míková připravila v Prostřeno! jako dezert „s’mores“. Co dala hostům na stůl?

5 10 Jak dlouho by se měl nechat odležet dort?

6 10 Kolik tekutiny ochutíte jednou kostkou zeleninového bujónu?

7 10 Co je to fondue?

8 10 Jak zmírnit pálivost jídla?

9 10 Které maso se musí podávat vždy dobře propečené?

10 10 Jaký typ dezertů soutěžící v Prostřeno! volí nejčastěji?

Máte % správných odpovědí.

To není dobrý výsledek. Zkuste to znova.

To není dobrý výsledek. Zkuste to znova.

To není špatné, ale pořád je co zlepšovat.

Gratulujeme, máte velmi dobré znalosti.

Výborně, vaše znalosti jsou skvělé.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 21. 9. 2024

Dnes se k vám mohou dostat pikantní, ale možná i nepěkné drby. Můžete pochybovat o motivech blízkého přítele. Prozkoumejte všechny tipy, které dostanete, a zjistěte si skutečná fakta, než je přijmete jako pravdu. Mnohé informace budou pravděpodobně mylné. Vaše představivost je na výši, a tak byste se mohli pokusit psát nebo kreslit.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.