Celebrity

4. února 2024 21:15

Josef Šťastna

David Koller odchází z Lucie. Rozchod probíhá v dobrém, ujistila kapela

Česká hudební scéna zažívá otřes, David Koller oznámil, že končí s kapelou a chce se věnovat sólovým projektům. Rozchod proběhl v dobrém, ujistila kapela Lucie.

Toto opravdu fanoušci i hudební experti čekat nemohli. Zpěvák a hudebník David Koller po více než třiceti letech rockové uskupení opouští. Kapela Lucie o tom informovala na svém Instagramu.

Lucie se rozchází v klidu

„Milí fanoušci, chtěli bychom vám oznámit, že David Koller se rozhodl opustit skupinu Lucie. Rozcházíme se v dobrém a dohodli jsme se, že společně odehrajeme všechny nasmlouvané koncerty do konce letních prázdnin. David by se rád věnoval především svojí kapele a rodině. Lucie jede dál, připravuje nové album a oslavy čtyřicátých narozenin,“ informovala skupina na svém Instagramu.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Šok pro fanoušky Lucie: Zpěvák Koller kapelu opouští. Skupina prozradila, jak to bude dál

Také Koller na svých sociálních sítích oznámil konec. „Hraní s Lucií bylo fajn. A teď se chci věnovat především svojí kapele a rodině,“ uvedl Koller.

Mnozí fanoušci s prohlášením skupiny vzpomněli na dobu, kdy si kapela dala od 2. října 2004 do prosince 2012 „plánovanou tvůrčí pauzu“. „Tak to je druhý funus kapely,“ objevuje se ve zprávách pod příspěvkem. Navzdory skutečnosti, že se Koller bude věnovat vlastním projektům, fanoušci na svou oblíbenou skupinu nezanevřeli.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Členové Lucie práskli své tajemství. Za názvem kapely stála láska ke známé herečce

Podívejte se také na rozhovor Davida Kollera s Janem Krausem:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 30. 4. 2024

Berani, tento den nemusí být zrovna nejenergičtější. V poslední době jste tvrdě pracovali a vaše tělo potřebuje čas na doplnění energie. Travte nějaký čas v klidu doma. Schoulete se s čajem a dobrou knihou a nechte svou mysl cestovat, kam chce. I když vaše tělo zpomaluje, vaše mysl je aktivnější než kdy jindy. Mohl by to být plodný čas pro strategické tvůrčí změny, které byste chtěli provést doma nebo v práci.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.