Celebrity

29. května 2024 20:25

redakce Prima Ženy

Ostuda jako hrom. Limberského zadržela na hokejovém MS policie, skončil na záchytce

Davida Limberského ze stadionu na MS v hokeji vyvedla policie

Již během aktivní fotbalové kariéry bylo kolem bývalého reprezentačního obránce Davida Limberského (40) několik afér. Nyní dal o sobě vědět opět, a to během mistrovství světa v hokeji. Během zápasu Česko versus USA museli na Limberského pořadatelé z pražské O2 areny zavolat policii.

Zatímco naši hokejisté slaví zlatý triumf, fotbalista David Limberský se potýká s dalším problémem. Během čtvrtfinále MS se bývalý obránce české fotbalové reprezentace nepohodl s pořadateli v O2 areně. Zasáhnout nakonec musela i policie.

Čtěte také: David Limberský žije v luxusním domě. Má fitness, pivní sklípek se saunou i bazén

Skončil na protialkoholní záchytné stanici

„Minulý týden ve čtvrtek při zápase České republiky s Amerikou jsme na základě oznámení od pořadatelů řešili nevhodné chování jednoho z hostů v hokejové hale, kde jsme provedli asistenci s jeho vyvedením ven z haly,“ sdělil pro CNN Prima NEWS pražský policejní mluvčí Jan Daněk.

„Následně se tento muž pokusil vrátit zpět. Přeskočil turnikety, proto musel být za použití donucovacích prostředků omezen na osobní svobodě. Jelikož byl pod vlivem alkoholu, kdy nadýchal více než dvě promile, musel být následně převezen na protialkoholní záchytnou stanici,“ dodal policejní mluvčí Daněk.

Přečtěte si: Tomášek, Kundrátek a Ščotka o MS v hokeji: Občas jsme poserové, ale nakonec jsme byli dobří!

K celému incidentu se vyjádřil i sám Limberský. „Ano, vyvedli mě kvůli nedorozumění. Já jsem se chtěl vrátit, protože jsem měl platný lístek, ale oni řekli, že ne. Cítil jsem, že jsem nic neudělal. Na základě toho mě odvezli na záchytku,“ uvedl fotbalista.

Podívejte se, jak si bydlí David Limberský:

Sdílejte článek
Štítky policie problém fotbalista záchytka David Limberský hokej Česko Jan Daněk ostuda Mistrovství světa v ledním hokeji O₂ arena

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 6. 2024

Vaše přizpůsobivá povaha vás dnes může dostat do potíží, Berani. Osobnosti se mohou střetnout, když nikdo nebude chtít vést. Buďte agresivní, aniž byste byli manipulativní. Udržujte se v lehkém duchu. Nesnažte se nikoho přitlačit k zemi. Vaše povaha je otevřená a expanzivní. Dopřejte druhým lidem svobodu, kterou chtějí. Neočekávané události mohou dramaticky změnit průběh dne, proto se nerozčilujte, když věci nepůjdou podle plánu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.