Celebrity

20. května 2023 11:00

redakce Prima Ženy

Dcera Paula Walkera sdílela mrazivé tajemství. Od zesnulého otce dostává znamení

Americký herec Paul Walker (†40) proslul rolí Briana O'Connera v závodnické filmové sérii Rychle a zběsile. Jeho dcera Meadow (24), která se objevila ve Fast X, nejnovějším filmu slavné série, věří, že se svým otcem zůstala propojena. Opakovaně od něj dostává znamení.

Meadow Walker se těší úspěchu jako modelka. Přestože si zahrála ve Fast X, řekla, že modeling zůstává její hlavní vášní. V listopadu Meadow přiznala, že opakovaně sleduje filmy se svým zesnulým otcem, aby si připomněla zvuk jeho hlasu. „Vždy říkají, že první věc, na kterou u někoho zapomenete, je jeho hlas, takže mám to štěstí, že mám jeho hlas v mnoha filmech,“ uvedla pro New York Post.

Na filmy s Paulem Walkerem se modelka nejraději dívá v noci. „Pro mě je radost o něm mluvit a udržovat jeho ducha naživu,“ říká vyrovnaně. Paul Walker se stal legendárním a všeobecně známým hercem nejen v Americe, ale po celém světě. Meadow přitom přiznává, že ho stále viděla jako tátu a on ji držel v zákulisí veškerého dění, takže si neuvědomovala, jak velká je jeho fanouškovská základna.

Mohlo by vás zajímat: Dcera zesnulého herce Walkera se vdala. Fanoušci plakali, když viděli, kdo ji vede k oltáři

Tragická smrt

Herec tragicky zemřel ve věku 40 let v listopadu 2013 poté, co se stal účastníkem autonehody v Kalifornii. Se svým známým Rogerem Rodasem opustili akci pořádanou Walkerovou charitou a krátce poté Rodas ztratil kontrolu nad vozem Porsche Carrera GT, ve kterém jeli. Narazili do stromu.

Před nehodou herec pracoval na sedmém dílu filmové série Rychle a zběsile, který měl nakonec premiéru v roce 2015. Jeho poslední scény pro tento celovečerní film byly nakonec dokončeny s pomocí jeho bratrů Caleba a Codyho.

Podívejte se na ukázku filmu Fast X, ve kterém si zahrála i Meadow Walker

Vzkazy ze záhrobí

Meadow Walker říká, že od svého zesnulého otce dostává znamení i téměř deset let po jeho smrti. Modelka věří, že se svým tátou zůstává ve spojení, a to díky číslům, která se jí stále ukazují. „Pro mě jsou čísla čtyřka a sedmička oblíbená čísla mého táty,“ řekla pro E! News. „A přísahám, kdykoli o něčem pochybuji nebo kdykoli se s někým hádám, všude začnu vidět čtyřku a sedmičku. Takže vždycky vím, že je to on,“ vysvětlila.

Zatím to ovšem nevypadá, že by uměla význam čísel, která vídá, více konkretizovat. „Ještě včera jsem zažila takový moment a pak začaly odbíjet hodiny. A já si říkala: Dobře, všechno je v pořádku, bude to v pořádku,“ popsala mrazivý zážitek.

Zdroj: dailymail.co.uk


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.