Ve 12 letech Menu Suvari znásilnili. Přítel pak hvězdu z Americké krásy nutil k orgiím

Herečka Mena Suvari (43) se proslavila jako studentka Angela, jež ve filmu Americká krása (1999) svádí stárnoucího otce od rodiny, kterého bravurně ztvárnil Kevin Spacey (63). Spojuje je nejen úspěšný snímek, ale také zneužívání a sexuální násilí. Zatímco Spacey byl obviněn a označen za sexuálního násilníka, jeho kolegyně zažila znásilnění a byla nucena k orgiím.

O sexuálním skandálu herecké ikony byly popsány tuny papíru. Kevin Spacey byl na podzim roku 2017 obviněn ze sexuálního obtěžování. Než dostal šanci se očistit, bylo rozhodnuto o jeho profesní likvidaci. Byl například okamžitě stažen z natáčení populárního seriálu Dům z karet. Hollywood na presumpci neviny nehleděl.

Spacey údajně v roce 2016 v opilosti obtěžoval mladého chlapce. S podobnou vzpomínkou pak vystoupili další mladí muži. Slavný herec obvinění popřel, od soudu nakonec odešel jako vítěz, údajný poškozený mladík totiž odmítl vypovídat. Další obvinění ale následovala na začátku roku 2022. V podstatě je jisté, že Spacey svou kariéru na plné obrátky už neobnoví, ať je pravda o jeho sexuálním životě jakákoliv.

Menu Suvari znásilnil kamarád jejího bratra

Zkušenost se sexuálním násilím má také Mena Suvari, která Spaceyho sváděla jako mladá studentka ve filmu Americká krása. Ta ve vzpomínkové knize The Great Peace: A Memoir popsala, že ji ve dvanácti letech znásilnil kamarád jejího staršího bratra.

Jak se trestá sexuální násilí? Podívejte se na video:

„Využil mě, bavil se se mnou a pak se mě zbavil. Nazval mě děvkou. Cítila jsem, že mě nikdo nevidí ani neslyší,“ popsala herečka ve svých memoárech. O tři roky později se snažila prosadit jako začínající herečka a setkala se s tím, že na ni sexuální nátlak vyvíjel její manažer.

Sexuální nátlak a nucení do praktik, které herečka odmítala, ale pokračovalo dál. Menu zneužíval i jeden z jejích bývalých partnerů, který ji nutil do skupinového sexu. Domů vodil další slečny a Menu přesvědčoval, že se jí „trojky“ budou určitě líbit. Jedné z žen, jež se skupinového sexu zúčastnily, se herečka s pláčem svěřila, že se jí nelíbí to, co se děje.

„Řekla jsem jí, že chci, aby věděla, že jsem nikdy nechtěla dělat žádnou z těch věcí, které jsme dělali. Byla velice překvapená a odpověděla mi, že on jí naopak tvrdil, že jsem to všechno dělat chtěla. Byla jsem opakovaně vmanipulována do trojky a neměla jsem o tom tušení,“ svěřila se v rozhovoru pro deník The Guardian. Americká herečka má za sebou dva rozvody. Klid a harmonii našla až se třetím manželem Mikem Hopem, se kterým vychovává syna Christophera.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.