Seriály a filmy

2. října 2024 10:49

Petra Jaroševská

Denisa vidí duchy, se kterými si povídá. Soutěžící cítí v domě zvláštní energie

Polévka z kaše - Prostřeno! S29 (128)

Středeční hostitelka z Olomouckého kraje Denisa v soutěži amatérských kuchařů vaří jako pro děti. Soupeře vystraší historkami o nadpřirozenu a s napětím bude sledovat, zda si vybíravý Theo dá něco k jídlu.

Jednatřicetiletá Denisa se v souboji o nejlepší menu pokusí soupeře dovzdělat i v oblasti ezoteriky a nadpřirozena. Pozve je do domečku, kde žije s manželem, společným synem a bydlí s nimi i manželův syn z předchozího vztahu. Denisa se v domě cítí dobře, protože cítí dobrou energii z okolní přírody. Když v domě začala žít, bydleli s nimi prý dva duchové. „Jeden pak odešel a zůstal tu malý. Očividně to bylo dítě, vždycky tu pobíhal, hrál si, bral mi knotky, když jsem vyráběla svíčky. Jednoho krásného dne se mi narodil,“ vypráví Denisa neuvěřitelný příběh. Na toto téma přijde řeč i u stolu. Najde hostitelka spojence? Dívejte se na prima+ a vpodvečer na obrazovce.

Bude podávat fíky zapečené s kozím sýrem a pistáciemi, krupicovou polévku s pažitkou, kachní prsa se salátem z pečené mrkve a limetkový dezert. Na Denisino menu se všichni těší, ale mají i otázky. Co je to krupicová polévka? Hostitelka ji vaří často svému synovi. Soutěžící si myslí, že nejde o nic složitého ani převratného. U stolu si budou hojně přisolovat, a dokonce se objeví názory, že je jako ze školky. Roman moc nevaří, tak zná krupici jen jako sladkou kaši z dětství. „Roman si myslel, že se krupicová polévka dělá z krupicové kaše. Možná to bude od Romana nějaká taktika,“ zamýšlí se Pepa.

Podívejte se na video, ve kterém Denisa popisuje setkání s duchy:

K nadpřirozenu mají blízko i další soutěžící

O Denise se toho soutěžící dozví o dost víc při šmejdění. Theodora zaujmou karty, které prý zná. Hostitelka s nimi vykládá budoucnost. Pepa přizná, že i jeho žena s dcerou se kartám věnují. V ložnici Veronika ucítí zvláštní energii a má najednou husí kůži. Vypadá to, že skoro všichni soutěžící jsou v tomto směru citlivější. Jen Roman je mimo: „Já jsem moc racionální. Je pro mě problém tomu věřit.“ U hlavního chodu Denisa povídá o svém spirituálním zážitku se dvěma duchy, kteří s ní v domě žili.

„Co se týče duchů, ti občas chodí okolo, všude, po planetě, nejsme tady sami,“ popisuje. „Vidíš duchy?“ ptá se Theo, který zase věří na anděly. „Duchy nevidím, jak si asi představujete. Vidím je v sobě a mluvím s nimi. Slyším je a vidím, co dělají,“ vysvětluje hostitelka. Jako zázrakem dnes proběhla změna u Thea, který si na nic nestěžuje, přestože běžně drží přísnou dietu bez mouky a masa. Všechno sní a chválí. Že by správná energie přinesla Denise body? Dívejte se ve středu. Všechny recepty najdete v aplikaci Prima Zone.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 3. 10. 2024

Dnes by k vám domů mohla přijít řada zajímavých návštěvníků. Alespoň jeden by mohl být z cizí země a někteří by mohli být z oblasti vzdělávání. Můžete očekávat zajímavé rozhovory a možná se dozvíte zajímavá fakta na téma, které je pro vás nové. Mohlo by vás to bavit natolik, že se zítra poohlédnete po knihách na toto téma.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.