Celebrity

9. července 2023 14:14

Vanesa Havlíková

Detaily sebevraždy Tomáše Řehořka. Manželce zanechal dopis na rozloučenou

Rodinu, přátele i klienty kliniky plastické chirurgie Petra Clinic zasáhla tragická událost, kdy jednatel společnosti a známý český podnikatel Tomáš Řehořek spáchal sebevraždu (†44). Úspěšný podnikatel se rozhodl ukončit svůj život před několika dny. Zanechal po sobě manželku Petru Řehořkovou (47) a tři děti. Manželka se nyní vyjádřila k dopisu na rozloučenou, který jí manžel napsal, a prozradila i další detaily jeho sebevraždy.

„Naši rodinu postihla tragická událost. Velice děkujeme všem, kteří projevili účast, podporu a nabídli pomoc. Tato událost je pro nás velice tíživá, a proto prosíme všechny, aby nám dali čas a prostor se se vším v kruhu rodiny vyrovnat. Děkujeme za pochopení,“ napsala na Instagram zdrcená manželka Petra, s kterou manžel kliniku vedl.

Petra Řehořková našla manžela oběšeného

Petra nyní prožívá velmi těžké a především smutné období, kdy se snaží s tragickou událostí postupně vypořádat. O to složitější to pro ni je, když ona sama objevila tělo svého manžela, jenž spáchal sebevraždu oběšením.

Pro server Blesk.cz se k tragické události nyní vyjádřila a popsala, jaké okolnosti tatínka od rodiny k tak strašnému činu vedly. „Nezaznamenala jsem žádné signály, ze kterých bych mohla tento jeho úmysl odvodit. V tomto směru je nutné zmínit, že manžel v posledních letech úspěšně řešil hodně vážné zdravotní problémy, které se ale výrazně podepsaly na jeho psychice,“ objasnila pro Blesk Petra Řehořková s tím, že celá situace je pro všechny členy rodiny, především pak pro děti velmi náročná.

Dopis

Bohužel celé tragické události nepomáhá ani to, že Petra našla dopis na rozloučenou, protože vysvětlení, proč se manžel rozhodl rodinu navždy opustit, v něm nedostala. „Manžel zanechal dopis na rozloučenou, nicméně jakékoli konkrétní důvody svého rozhodnutí neuvedl. Napsal pouze: Už takhle dál nemůžu...,“ ​přiblížila Petra s tím, že doufá, že se celá situace více vysvětlí až budou známy výsledky znaleckých posudků.

Čtěte také: Následky covidu: Přibývá dětí a dospívajících s vážnými psychickými problémy

To, že má manžel psychické problémy Petra věděla, ale když se mu snažila pomoc, odmítal. „Sice jsem věděla, že má manžel určité psychické problémy, které se odvíjely od jeho zdravotního stavu, nicméně největším úskalím v tomto směru, v této situaci, byl manžel sám, neboť striktně odmítal jakoukoli léčbu, jakoukoli odbornou pomoc,“ vysvětlila.

Poslední loučení

Jak uvedla Petra v příspěvku na svých sociálních sítích, poslední rozloučení s Tomášem Řehořkem proběhlo v kruhu rodinném. „Rozloučili jsme se. Krásně a jen my. Jen my, co víme. A jen my, co jsme s tebou zažili těch milion vzácných chvil. Navždy budeme vzpomínat. Péťa a kluci,“ napsala.

Sdílejte článek
Štítky smrt Instagram sebevražda manželé oběšení klinika plastická chirurgie ztráta Petra Řehořková Tomáš Řehořek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.