Celebrity

23. září 2024 11:31

Zuzana Schneidewind

Diváci hry o život jsou v údivu. Charisma Kotka i turbulentní zvraty jim nedaly usnout

Vojtěch Kotek představuje detektivní reality hru Zrádci

Nová detektivní hra na Zrádce a Věrné má za sebou premiéru. Reakce diváků na sebe nenechaly dlouho čekat. „Vojta Kotek se pro moderování téhle soutěže narodil. Je vidět, jak si to užívá... Ježiš, to je skvělé!!! Jakože toto dokázal udělat někdo v ČR? Boží!!!“

Ve hře, o níž se po její nedělní premiéře na Primě hodně mluví, se prolínají psychologické úkoly s tajemnem, které podtrhuje atmosféra středověku na hradě Křivoklát, kde se napínavá reality show natáčela. O hradní zlato bojuje čtyřiadvacet hráčů (po prvním díle již jen třiadvacet), tři z nich jsou Zrádci, ostatní si říkají Věrní a netuší, kdo a kolik nejproradnějších mezi nimi je.

„Za mě naprosto bomba díl… Byla jsem trochu skeptická vzhledem k reality show, co se u nás tvoří, což byl i důvod, když byl casting a kamarád mi to poslal, že by to byla moje parketa, tak jsem se tomu jen vysmála a teď mega lituju. Jako opravdu klobouk dolů,“ vyznala své první dojmy z nové tajemné hry na na instagramovém profilu FTV Prima divačka Klára a chválou nešetřila ani směrem k volbě moderátora, kterým je Vojtěch Kotek.

Základní pravidla hry Zrádci

  • Všichni soutěžící se první den dostaví coby „věrní“.
  • Nikdo ze soutěžících předem neví, jak se hra bude vyvíjet.
  • Během prvního kulatého stolu moderátor vybere několik soutěžících, kteří se stanou „zrádci“.
  • Existují pouze dva způsoby, jak může soutěžící opustit hru:
  1. Je zavražděn „zrádci“.
  2. Je vykázán skupinou, a to většinovým hlasováním u kulatého stolu.

„Výběr hradního pána také topovka. Vojta Kotek je jedním z mých hereckých vzorů a musím uznat, že tato role mu mega sekla, navíc to jeho charisma a v tom obleku na tajemném hradě mu to neskutečně sekne,“ napsala ještě Klára. Pokud jste hru Zrádci nestihli sledovat v neděli večer na Primě, přehrajte si ji online na prima+, kde je již v předpremiéře i druhý díl.

„Respekt k režii a celému štábu na české poměry, co dokáží vyrobit! Zatím jediné zklamání je výběr zrádců, diverzita dobrá, ale schází mi tam nějaký nekompromisní racionální logik. Moc se těším na další průběh a držím palce,“ zní další z řady vesměs pozitivních komentářů od jistého Tomáše.

Martina s rodinou patří také k těm spokojeným. „Za nás super. Je to napínavé, nové, mystické a já osobně to hltám. Dneska jsme viděli další díl. Vojta to hraje naprosto skvěle… dokonce jsme dneska našli i podcast ke Zrádcům. Konečně něco nového a není v TV pořád to samé dokola,“ napsala do komentářů na FB profilu pořadu.

Přečtěte si také: Choreografka slavných Qaša odhaluje drsnou pravdu: Zrady a podlosti se v showbyznysu dějí

Nejvíce je komentářích skloňováno jméno moderátora, který svoji roli alespoň podle prvních reakcí sehrál skutečně bravurně a dodržel tak to, co televize i on sám od začátku slibovali. „Ta show je prostě boží! Líbí se mi celý ten set-up, takže se těším a jsem zvědavý, co se vlastně stane. Je to hra, kterou tam ty lidi musí hrát. Musí ji hrát dobře a musí být chytří na to, aby ji hráli dobře,“ přiblížil moderátor Vojtěch Kotek s tím, že ho při natáčení Zrádců strašně bavilo sledovat všechny chytré soutěžící, jak něco hrají.

Ohodnoťte hru Zrádci také na Kinoboxu

Ve hře má největší šanci ten, kdo umí nejlépe lhát. Co říkáte na pokrovou hráčku Kristýnu?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 23. 9. 2024

Berani, nějaký příjem navíc by vám mohl přinést počítač nebo jiná technologie. Měli byste mít náročný den, ale to, co děláte, vás bude bavit a vyhlídka na peníze navíc vás nadchne. I když o tom teď možná nepřemýšlíte, to, co děláte, by se mohlo rozvinout v lukrativní podnikání, což vás nakonec přivede k otázce, co vlastně chcete v životě dělat?

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.