Seriály a filmy

7. listopadu 2023 15:30

Komerční sdělení

Divadlo Na Fidlovačce natočilo první filmovou reklamu. I herci potřebují terapii

Divadlo Na Fidlovačce se rozhodlo přijít se vskutku originálním nápadem. Jako první totiž vytvořilo televizní a filmovou reklamu. Vy se nyní můžete podívat na čtyři originální ukázky. Která se podle vás povedla nejvíce?

Divadlo se velmi často potkává s filmem a naopak, a proto se v Divadle Na Fidlovačce rozhodli natočit televizní a filmovou reklamu. V jejich repertoáru najdete také inscenace, které vycházejí ze známých filmových předloh, a to byl jeden z hlavních důvodů, proč se rozhodli tuto reklamu natočit.

Terapie divadlem se Sugar (Někdo to rád horké):

Michal Dlouhý se objevuje jako psychiatr ve všech scénkách. Chodí k němu pacienti v podobě divadelních postav se svými specifickými problémy. Postavy z různých her včetně pacientů v čekárně ztvárňují známí herci. Podívejte se, jak se s tím vypořádají.

Terapie divadlem s Hoří, má panenko:

S nápadem této filmové reklamy přišel filmový i divadelní režisér Tomáš Svoboda, který uvádí: „Děj reklamy vychází z předpokladu, že divadelní postavy nejsou schopny žít v současném světě, a proto musí vyhledat odbornou pomoc psychologa. Ten jim naordinuje terapii divadlem a posílá je zpět na divadelní prkna.“

Terapie divadlem s Arnoštkem:

„V repertoáru našeho divadla najdete nejen světové muzikály a komedie, ale také inscenace pro náročnější diváky a rodiny s dětmi. Vnímáme naše divadlo jako místo, které vás pobaví, rozesměje a každý si zde přijde na své. Naše divadlo je terapií nejen pro herce, ale hlavně pro naše diváky. Vyzkoušejte i vy terapii divadlem,“ doplňuje Lucie Němečková, ředitelka PR a marketingu Divadla Na Fidlovačce.

Terapie divadlem s Kouřem:

Sdílejte článek
Štítky divadlo herci Divadlo Na Fidlovačce umění divadelní reklama filmová reklama

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 30. 4. 2024

Berani, tento den nemusí být zrovna nejenergičtější. V poslední době jste tvrdě pracovali a vaše tělo potřebuje čas na doplnění energie. Travte nějaký čas v klidu doma. Schoulete se s čajem a dobrou knihou a nechte svou mysl cestovat, kam chce. I když vaše tělo zpomaluje, vaše mysl je aktivnější než kdy jindy. Mohl by to být plodný čas pro strategické tvůrčí změny, které byste chtěli provést doma nebo v práci.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.