Celebrity

13. července 2024 08:00

David Laštovka

Dykovi oslavili 5 let v manželství. Z Vojty je realitní magnát, koupil celou vesnici

Herečka Tatiana Dyková, která 13. července slaví 46. narozeniny, se během života vdávala dvakrát. S druhým manželem, hercem a zpěvákem Vojtou Dykem, 1. května oslavila páté výročí svatby. Jak jim to v manželství klape?

Tatiana a Vojtěch se do sebe zamilovali v roce 2010 během zkoušení divadelní hry Bláznivý Petříček. Herečka v té době byla ještě vdaná za producenta Pavla Čecháka, s nímž má dva syny, Františka a Cyrila.

Čtěte také: Tatiana je nadžena a situaci dramatizuje, říká Dyk. Proč se na něj manželka měla zlobit?

Když si spolu začali, nikdo jim moc šancí nedával. Čas ale ukázal, že se jednalo o osudové spojení. O sedm let starší herečka Vojtu okouzlila a on zase ji. Skvěle se doplňují a tvoří dokonalý pár. Dyk si padl do oka i s vyženěnými syny, které bere jako vlastní. Rozdíl mezi nimi a svým potomkem Aloisem, který se jim s Tatianou narodil v květnu 2013, nedělá.

Svatba? Mejdan, který trval tři dny

Svoji lásku stvrdili před pěti lety svatbou. A byl to pořádný mejdan. „Svatba trvala tři dny, tak to bývá v pohádkách. Zpívalo se, tančilo, skákalo se u ohně. Bylo to u svatého Antoníčka. Je to patron všech zamilovaných,“ prozradila Tatiana v pořadu 7 pádů Honzy Dědka. V manželství s Vojtou je spokojená, jak ale přiznala, drobné rozpory se mezi nimi najdou.

Problémy v posteli

Tatiana je ranní ptáče, proto chodí spát brzy, Vojta to má ale naopak. Když jdou spát ve stejnou dobu, je vše v pořádku, problém vzniká, jakmile se do ložnice odebere každý v jiný čas. „Často usínáme s Vojtou spolu a on si čte. Říkám mu, že mi to nevadí, mám masku na oči, a to mi přijde cajk. Ale když už někdo spí a ty si rozsvítíš, to mi přijde neuvěřitelné. Já jdu třeba schválně brzy spát, navíc jsem četla, že je potřeba mít absolutní tmu na spánek,“ přiblížila u Honzy Dědka herečka, co ji na manželovi nejvíce vadí.

Postaví luxusní resort?

Vojta Dyk je nejen úspěšným umělcem, ale jak se zdá i zdatným podnikatelem. V malé obci Ptákova Lhota poblíž Prachatic před několika lety skoupil třiadvacet pozemků a v podstatě mu tak patří celá vesnice. Založil společnost s ručením omezeným, které dal název Ptákova Lhota resort. Podle živnostenského rejstříku dostal úřední povolení poskytovat služby v oblasti zemědělství, zahradnictví nebo lesnictví. Postaví v budoucnu uprostřed lesů v malebné přírodě luxusní resort?

Podívejte se na rozhovor s Tatianou Dykovou v 7 pádech Honzy Dědka:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 9. 2024

Berani, snažte se dnes navázat kontakt s někým, kdo vám chybí. I když to bude zpočátku bolet, budete se cítit mnohem lépe, jakmile se vám to podaří. Zvedněte telefon, napište vzkaz nebo pošlete e-mail. Dejte dotyčnému najevo, že vám chybí a záleží vám na něm. Vyjádřit se je často mnohem lepší než o svých pocitech lhát. Dotyčné osobě se po vás může stýskat stejně tak.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.