Astročlánky

10. dubna 2024 05:30

Sára Částečková

Egyptský tarot na týden od 10. dubna 2024: Hledejte rovnováhu mezi sny a realitou

Energie v tyto dny jsou velmi omezující a svazující. Přesto dostáváte šanci, jak se osvobodit a vymanit z pasti, kterou na vás připravila mysl. Díky této situaci získáte sílu osvobodit se. Co ještě předpovídá egyptský tarot?

V následujících dnech pocítíte chuť uskutečnit změny, které však začnete realizovat později. Pokud si nejste jistí svým rozhodnutím a máte obavy z budoucnosti, je důležité, abyste stáli nohama pevně na zemi a vaše mysl byla pevně přesvědčená o správnosti činů. Důvěra a nadšení v pozitivní výsledek vám pomůže najít cestu ke změnám.

Karta pro tento týden: Osmička mečů

Osmička mečů má několik významů. Symbolika karty vypovídá o nepřekonatelné překážce, která omezila na jistou dobu vaši cestu a čistý úsudek, schopnost podívat se na potíže z jiného úhlu. Ať se děje ve vašem životě cokoliv náročného, tak věřte, že dostáváte příležitost změnit svůj život k lepšímu. Pocit, že jste svázaní a uvěznění v jistém problému, pramení pouze z vaší mysli. Nyní jste natolik ochromeni, že nevidíte, jak snadno se dá z celé situace vystoupit. Jestli se vám podaří osvobodit, záleží jen na vás.

Karta naznačuje také potřebu přehodnotit situaci, která ve vás vyvolává velké emoční propady. Je důležité „vypnout“ svou mysl, pobývat v přírodě a vyčistit hlavu od zbytečných myšlenek. Věřte, že každý problém má své řešení a vy dostanete šanci, jak se k němu postavit čelem a jednou provždy ukončit toto slabší období.

Mizí spory, přichází láska

Ve vztazích a lásce nastává příměří. Sami již cítíte, že hádky a spory pomalu mizí. Pocit, že jste spoutaní a uvěznění, vás pomalu začíná opouštět. Jestli ve vztahu neustále prožíváte hádky, je nejvyšší čas nastolit příměří a podat ruku k usmíření. Je dobré si uvědomit, že nejtěžší situace nabízí největší duchovní dary.

V pracovní oblasti se mohou kolem vás vyskytovat nepřející lidé, kteří mají touhu neustále řešit ostatní. Záludné pomluvy a intriky se vás netýkají. Můžete udělat rázný krok a zakročit jemnou silou, což znamená neútočit, ale s důrazem nastavit hranice, za které již ostatní nepustíte. Vypadá to jednoduše, ale komunikovat s klidným nitrem bude chtít ještě trošku tréninku.

O zvýšení platu si nyní neříkejte

V oblasti financí je dobré vyčkávat. Pokud máte pocit, že jste nedostatečně finančně ohodnoceni, zkuste v duchu poděkovat za hojnost, která k vám proudí ze všech možných i nemožných zdrojů. Hojnost nejsou jen peníze, ale také dobré zdraví, úsměv a čisté svědomí. Zkuste několik dní ocenit to, že máte práci a vyjadřovat vděk za všechno, na co si jen vzpomenete. Věřte, že se začnou dít zázraky. V tuto chvíli byste u svého zaměstnavatele nic nepořídili, naopak sklidili byste nečekanou kritiku a výsledkem by bylo vaše velké zklamání.

Chraňte krk i plíce

Citlivějšími orgány pro tyto dny jsou krk, plíce a žaludek. Proto se snažte udržovat v dobré fyzické kondici, pečujte o své tělo jako o chrám, kterému dáváte to nejlepší. Pokud pocítíte napětí, zhluboka dýchejte. Komunikujte, až bude vaše mysl klidná a nitro v naprosté harmonii. Tělu i mysli velmi prospívá odlehčená strava, vodní aktivity, jemná masáž šíje a láskyplná komunikace. Dělejte jen to, co ve vás vyvolává příjemné pocity a emoce. Jezte jídlo, po kterém se cítíte dobře a svěže. Pokud vám něco nesvědčí, snažte se to vynechat nebo alespoň omezit. Všímejte si napětí ve vašem těle a jakmile ho pocítíte, na chvíli se zastavte, usmějte se a uvolněte. Je to snadné a zabere to jen několik sekund. Používejte svou intuici, nadhled a spoléhejte se sami na sebe, to jsou indicie, které vám pomohou změnit život.

Zdroj: autorský článek, autorka se věnuje výkladu tarotů, andělských karet, druidských i egyptských tarotů

Výklad karet na celý duben 2024:

Sdílejte článek
Štítky láska horoskop vztah plíce horoskopy výklad karet tarotové karty skutečnost horoskopy 2024 egyptský horoskop egyptský tarot

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 30. 4. 2024

Berani, tento den nemusí být zrovna nejenergičtější. V poslední době jste tvrdě pracovali a vaše tělo potřebuje čas na doplnění energie. Travte nějaký čas v klidu doma. Schoulete se s čajem a dobrou knihou a nechte svou mysl cestovat, kam chce. I když vaše tělo zpomaluje, vaše mysl je aktivnější než kdy jindy. Mohl by to být plodný čas pro strategické tvůrčí změny, které byste chtěli provést doma nebo v práci.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.