Seriály a filmy

10. března 2022 20:20

red

Exkluzivní ukázka ze ZOO: Je Markéta pro Petra ta pravá? Břéťa má jasno

ZOO (12): Je to ta pravá?

Břéťa Kabát je kamarád Petra Kříže od dětství. Proto to s ním myslí dobře a nežinýruje se ani v námitkách na Petrův partnerský život. Podívejte se, jak mu to vytmaví, v exkluzivní ukázce z další epizody seriálu ZOO, kterou sledujte v úterý večer na Primě.

Markéta si snaží Petra hledět a předchází si ho. Aby ne, vždyť je úspěšný soudce a pro Markétu jako právničku je vztah s ním životní terno. Petr to zatím nevidí, leč jeho okolí si všímá poměrně jasně.

Upřímná kritika v seriálu ZOO

Jako první nevydrží ohledně Markéty mlčet Břéťa. Coby dlouholetý Petrův kumpán si to může dovolit. Jenže dá Petr na jeho slova?

Markéta se nezamlouvá ani Petrově matce Danuši, která její úmysly prohlédla a nemá sebemenší pochybnosti o tom, jak to s jejím synem potenciální snacha myslí. Ale Petr si nedá říct. V další epizodě seriálu ZOO si v baru u Marka naplno všimne tajemné Lady X, k níž zahoří vášní a zvědavostí.

Jak se na to bude tvářit Markéta? A co podnikne Petr, aby se se smyslnou zpěvačkou seznámil?

Dívejte se v úterý večer na Primě na další epizodu seriálu ZOO, kterou můžete sledovat také online v iPrima Videopůjčovně.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.