Seriály a filmy

30. března 2022 16:04

red

Exkluzivní ukázky ze ZOO: Markéta ukradne Viky dárek pro Petra!

ZOO (18) - Nové dno

V seriálu ZOO je zaděláno na pořádné drama, jehož hlavními účastníky budou Markéta, Viky a Petr. Bude mít Petr opět pochopení pro Markétiny psí kusy, nebo pohár jeho trpělivosti definitivně přeteče? Sledujte už teď exkluzivní ukázky z 18. epizody seriálu ZOO. Na tu se můžete mrknout už teď on-line v iPrima Videopůjčovně nebo v úterý večer na Primě.

Viky je vděčná soudci Petru Křížovi za to, jak jí společně s Břéťou Kabátem pomohli vyřešit problém s otcem, který ji i Sid okradl. Nejenže se Viktora Janečka podaří chytit, ale dokonce se Sid a Viky vrátily i jejich ukradené věci, což je zejména v případě historických a velmi drahých šperků Sid velký úspěch.

Viky proto Petrovi za jeho vstřícnost pořídí dárek, o němž ví, že po něm touží – speciální starou břitvu. Nedávno se o ní totiž v domácnosti rozhovořil. Stane se ale poměrně zajímá věc...

Markéta si dárek od Viky přivlastní a bude ho před Petrem prezentovat tak, že mu ho dala sama! Viky si sice zachová tvář a Markétu nepotopí, jenže pravda vyjde stejně najevo. Jak se zachová Petr, když zjistí, jak je Markéta podlá?

Sledujte to v exkluzivní ukázce ze ZOO:

Bude tohle konečně jedním z posledních hřebíků do rakve jejich vztahu? Skoro se zdá, že ano, protože jestli Petr něco nenávidí, pak je to lhaní...

Měl by se Petr na Markétu vykašlat?

18. epizodu ZOO sledujte v úterý večer na Primě nebo se na ni podívejte on-line v předpremiéře v iPrima Videopůjčovně!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 4. 2024

Zadal vám někdo úkol a pak odešel, aniž by vám dal pokyny? Není divu, že se cítíte zmatení a frustrovaní. Pokud neexistuje žádný návod a pokud nikdo jiný neví, o co jde, nemějte výčitky svědomí a nechte to být, dokud nedostanete řádné poučení. Je rozumnější počkat, než to udělat špatně a muset to dělat znovu. Raději bezpečně, než abyste litovali.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.