Seriály a filmy

8. března 2022 20:20

red

Exkluzivní video ze ZOO: Albert má pro kumpána Kamila dobrou radu

ZOO (11) Albert zklame Kamila

To by jeden snad i čekal. Kamil má velmi dobrého a vlivného kamaráda Alberta Poláka. Proč se mu ozve? Podívejte se na exkluzivní video z další epizody seriálu ZOO, kterou můžete sledovat ve čtvrtek ve 20:15 na Primě.

Problém v Markově baru, kdy opilý Kamil přišel obtěžovat Viky, ale skončilo to velkou melou se zapojením soudce Kříže, má dohru.

Skvělá známost ze ZOO

Kamil, kterého Petr Kříž lehce pocuchal, chce žalovat jednak Petra za ublížení na zdraví, zároveň v tom ale hodlá „vymáchat“ i Márův bar a pokud možno ho nechat pro veřejnost uzavřít. A pomstít se chce samozřejmě i Viky.

Protože má Kamil velké konexe, rozhodne se svůj problém řešit s těmi nejlepšími v oboru – Polákovými. Nebude se však jednat o jeho kumpána Alberta, marketingového ředitele zoo, ale o jeho otce, velké právnické zvíře.

S Albertem se proto Kamil sejde a požádá ho o pomoc. Albert mu ale dá jen jedinou radu. Jakou? Odpovědi se dočkáte ve videu.

Jak bude Kamil reagovat? Půjde i proti takovému kalibru, jako je Petr Kříž, nebo stáhne svá obvinění? Nebo snad vymyslí ještě další špinavou hru?

Dívejte se na další díl ZOO ve čtvrtek ve 20:15 na Primě nebo už teď online v iPrima Videopůjčovně.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.