Celebrity

11. července 2024 12:52

redakce Prima Ženy

Expřítel Ivety Bartošové bude dvojnásobným otcem. Nejhezčí dárek k narozeninám, napsal Martucci

Italský šlechtic Domenico Martucci (48) se do povědomí veřejnosti dostal v roce 2011, kdy tvořil pár se zpěvačkou Ivetou Bartošovou (†48). Od té doby už uplynulo mnoho let a Martucci je nyní šťastný otec, podle nejnovější zprávy už brzy dvojnásobný.

Domenico Martucci s manželkou Nicol vychovávají téměř tříletého syna Alexandera Vincenta a nyní prostřednictvím sociálních sítí oznámili, že se těší na příchod dalšího potomka.

„Moji milí, ráda bych s vámi sdílela naši obrovskou radost. Vybralo si nás další miminko. Budeme 4,“ napsala na Instagram Nicol Martucci a přidala společnou rodinnou fotku.

„Když si myslíte, že vám život nemůže dát víc, přichází ta nejkrásnější zpráva. Budeme 4. Ten nejhezčí dárek k mým narozeninám,“ uvedl Domenico, který sdílel stejnou fotografii na Facebooku.

Martucci se snaží co nejvíce času trávit s rodinou, pravidelně cestují mezi několika svými domovy, avšak velké množství času stále tráví v Itálii.

Vzpomínky na Ivetu

S Ivetou Bartošovou tvořil Domenico Martucci pár v roce 2011, a přestože se rozešli, její smrt ho hluboce zasáhla. Letos, po deseti letech od tragédie, na zpěvačku zavzpomínal a prozradil také detaily o tom, jak dnes žije.

„Na Ivetu vzpomínám jen v tom nejlepším. Byla to krásná, skromná a citlivá žena,“ řekl Martucci v pořadu Showtime. „S manželkou obchodujeme na finančních trzích a pohybujeme se mezi Českem, Emiráty a Itálií,“ popsal svůj dnešní život italský hrabě, který s Ivetou v posledních dvou letech jejího života strávil nemalé množství času.

Na celý rozhovor s Martuccim se můžete podívat tady:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 10. 2024

Cesty se budou pravděpodobně potýkat s mechanickými potížemi a zpožděními všeho druhu. Nakonec se do cíle dostanete, ale budete muset být trpěliví. Pokud míříte na letiště, nezapomeňte si s sebou vzít dlouhou knihu, aby bylo čekání snesitelnější. Pokud míříte jen přes město, vezměte si s sebou oblíbenou hudbu, která vám zlepší náladu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.