Farmář Zdeněk má rozmnožovací plán: O víkendu uděláme sestřičku nebo bratříčka

Farmář hledá ženu (11) – Rozmnožovací plán

Zdeněk má o společném víkendu se svou láskou Lenkou jasnou představu. Plánuje ho využít k početí dalšího potomka. Překvapené partnerce to sdělí v telefonickém rozhovoru. Ani romantický víkend se ale neobjede bez neshod. Podívejte se v exkluzivních ukázkách, co bude důvodem sporu mezi půvabnou blondýnkou a svérázným farmářem.

Po překvapivé žádosti o ruku dojde v životě Zdeňka a Lenky k dalšímu důležitému momentu. Moderátorka oblíbené seznamovací reality show Laďka Něrgešová přichází s jedinečnou nabídkou – navrhne jim romantický víkend ve dvou. Pro někoho to možná nic výjimečného není, pro tento pár to však bude za pět let jejich vztahu premiéra.

Práce na farmě je velice náročná nejen po fyzické stránce, ale i po té časové. Výlety a dovolené jsou proto upozaděny na minimum. Dva dny volna tak oba vřele přivítají. „Věřím, že nás společný čas stmelí a bude to v pohodě,“ svěří se Lenka, zatímco Zdeněk má trochu jiné myšlenky. „Můžeme udělat sestřičku nebo bratříčka,“ plánuje. „Ty jí do telefonu jako správný farmář sděluješ rozmnožovací plán?“ ptá se pobavená Něrgešová. „Přesně tak, musíme se držet tabulek,“ směje se Zdeněk.

Egoista jako prase

I přes romantickou atmosféru se ovšem tato dvojice u večeře nevyhne menší hádce, když Zdeněk nenechá Lenku domluvit a hned jí skáče do řeči. „To je pořád: Já, já, já. Egoista jako prase,“ hodnotí ho jeho partnerka v dalším díle pořadu Farmář hledá ženu, který uvidíte v pondělí večer na Primě, a dodává, že žít s ním je opravdu složité. Zajímavá debata se rozvine i kolem sociální sítě TikTok, kterou má Zdeněk více než v oblibě.

Tvrdohlavý farmář ale ukáže i svou něžnější stránku a rozhodne se Lence splnit její dávné přání, když ji zavede do lanového parku. Tam si užijí nejen spoustu legrace, ale i zamilovaných chvilek. Jak dlouho jim romantická nálada vydrží? Přestože Zdeněk tvrdí, že Lenka je jeho velkou láskou a nikoho jiného nechce, neshody se u nich objevují neustále. A bohužel i v době, kdy se konečně znovu usmířili a plánují společný život.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.