Farmář Josef strávil první noc s Veronikou. Do postele mu ji přihrála situace

Farmář hledá ženu (10) – První společná noc

Farmář Josef strávil noc s jednou ze svých nápadnic. V jeho posteli skončila sympatická studentka Veronika. Její rivalka Val tak na nic nečeká a balí kufry, přestože prý k žádným sexuálním radovánkám nedošlo. Proč Josef nakonec nevyužil situace, která se mu nabízela? Podívejte se v exkluzivních ukázkách.

Na Josefově statku se ale dějí věci. Tmavovlasý farmář to vzal hopem a skončil v posteli se svou nápadnicí. „Veronice se nechtělo do pokojíku k Vali, takže nakonec přespala u mě,“ vysvětluje překvapivého hosta ve své ložnici Josef, který ale vůbec nevypadá, že by mu nocležnice nějak vadila. Právě naopak. V přítmí pokoje se k sobě tisknou a na první pohled je zřejmé, že pouhé přátelství už mezi nimi rozhodně není.

Ačkoliv bylo pro Pepu probuzení vedle ženy nezvyklé, vnímá to jako pozitivní změnu a rozhodně si nestěžuje. Stejný názor má i Veronika. „První noc byla příjemná,“ směje se potutelně doktorandská studentka a dodává: „Byli jsme utahaní, smradlaví, k večeři jsme měli česnek a cibuli, takže jsme spali jak mimina,“ naznačuje Veronika, že k žádným zásadním intimnostem zatím nedošlo.

Společná noc Pepy a Veroniky je ale pro nápadnici Val, která zastává názor, že ženě by to mělo slušet i při kydání hnoje, jasným signálem, že už si farmář vybral. „Poslední noc byla velmi zajímavá. Verča u něho zůstala spát, proto už balím,“ komentuje dvaadvacetiletá Valeriia poslední události, zatímco si skládá oblečení do kufru.

Zamilovaný farmář zůstává zodpovědným

U snídaně už Josef s Veronikou vrkají jako hrdličky a jejich vzájemné objetí vypovídá o tom, že v reality show Farmář hledá ženu, kterou uvidíte v pondělí večer na Primě, vznikl nový pár. „Pěkná holka v posteli… Nabízelo se situaci využít,“ připouští nesměle Pepa. Přesto k ničemu nedošlo. „Zamilovanost zkresluje úhel pohledu na věc, tak aby pak člověk něčeho nelitoval,“ říká Josef a vysvětluje, co je pro něho životní standard a pomyslná startovací linie.

Zdá se, že sympatický farmář už ženu svého srdce našel. Bude i jejich další sbližování probíhat tak hladce? Nebo se objeví zádrhel, který jim společné soužití naruší? Jisté je, že zatím mají oba růžové brýle a z jejich spokojených úsměvů a vzájemných pohledů zamilovanost přímo čiší.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.