Žena musí být krásná i u kydání hnoje, má jasno stylová nápadnice na farmě

Farmář hledá ženu (9) - Ženě to musí slušet i u kydání hnoje

Pokud byste jako vhodné oblečení na farmu zvolily obyčejné tepláky a vytahané triko, nápadnice sympatického Josefa by vás určitě nepochválila. Podle ní je totiž třeba, aby to dámě slušelo za jakýchkoli okolností. I při kydání hnoje. Sebevědomá Valeriia navíc rozhodně nepatří k dívkám, které by o pozornost muže hodlaly usilovat. Podívejte se v extra ukázkách, jakým způsobem to dá farmářovi najevo.

Dvaadvacetiletá Valeriia si na svém vzhledu zakládá. Ze svého přesvědčení nehodlá slevit za žádnou cenu. Na nepříliš voňavou práci, o kterou své nápadnice požádá farmář Pepa, proto zvolí vcelku netradiční outfit. Džíny, upnutou halenku a čistě bílé botasky. „Nebojíš se, že si ušpiníš boty?“ ptá se jí konkurentka Veronika, která na rozdíl od Val zvolila tmavou barvu obuvi i kalhot.

Mladá studentka ale žádné obavy nemá a se svým výběrem je spokojená. „Myslím, že jsem měla normální oblečení na kydání hnoje,“ míní Valeriia. „Ženská musí být krásná v každé situaci. Vychází to i z mých kořenů. Od dětství se dívám, jak to máma dělá. Staráme se o sebe,“ líčí Josefova nápadnice.

Její rivalka Veronika s ní sice tak úplně nesouhlasí, nicméně uznává, že se jí nedá upřít, že má styl. Podobně to v dalším díle seznamovací reality show Farmář hledá ženu, který uvidíte v pondělí večer na Primě, zhodnotí i Josef. „Řekl bych, že oblečení Val je trochu kontroverzní. Nicméně na pracovní výkon to vliv nemělo,“ podotýká Pepa, jehož sympatie k Veronice rostou každou hodinou.

Nejsem zvyklá o pozornost usilovat, tvrdí hrdě Valeriia

Toho si samozřejmě všímá i Val, které to vůbec není příjemné. „Jsem žena a to, že se Josef věnuje Verče, se mi nelíbí. Nejsem taková, abych nudila muže svou pozorností. Chtěla bych, aby ta pozornost ke mně přišla sama,“ říká Valeriia, která není zvyklá na to, aby musela o pánský protějšek jakkoliv bojovat. A Pepovi to dá jasně najevo.

Laskavému Josefovi je líto, že se Val cítí odstrčená. Nemá totiž pocit, že by se Veronice věnoval více. Zároveň ale přiznává, že nemá rád výčitky, což může Verče hrát do karet. Změní ještě Pepa své chování a ukáže, že má o Valerii skutečně zájem? Nebo ho svým postojem spíše odradí a uzavře si k jeho srdci cestičku? Možná že svým hrdým chováním soupeřce značně pomůže.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.