Svůdná bývalka i návrat k samotě. Kdo ještě věří v lásku a kdo chce z farmy domů?

Farmář hledá ženu (9) - upoutávka

Čas najít si lásku pro život, ale také parťáka na tvrdou práci na farmě, se hrdinům slavné reality show nelítostně krátí. Rozhodnutí, koho poslat domů, jsou stále složitější. Souboj o srdce někde rozehrává podlé zákulisní hry, jinde vzbuzuje lítost a zoufalství. Kdo uteče, a kdo se na farmě nakonec skutečně zamiluje?

Na Farmě u Josefa se tentokrát bude vstávat ještě před rozbřeskem. Snídani do postele ale nečekejte. Na programu je odbavení býků na jatka, což ani jedna z přítomných nevítá právě s nadšením. Nad běžnou praxí spojenou s chovem masných plemen se přímo nedojímají, ale zaskočené z jejich transportu jsou.

„Býci jeli na jatka, dívala jsem se na to se strachem. Jsou obrovsky velcí a nebylo to úplně bezpečné,“ podotkne k nakládání Val a ještě dodá. „Nikdy jsem se nesetkala se situací, že moje oblíbené zvíře jede na jatka a bude z něj maso.“

Josefovi býci jsou na jatkách a Val trucuje

Majitel stáda Josef rozhodně oceňuje přítomnost holek u celé akce. „Byl jsem rád, že viděly, že to nejsou jen mazlíci, že si umí postavit hlavu a může to být nebezpečné. Přemlouvat deset metráků, aby udělal, co chceš ty, chce grif a nemít strach,“ vysvětluje k nakládce, kterou stěžuje i fakt, že každému živému tvoru instinkt napovídá, že ho na konci cesty nejspíš nečeká prosluněná pastva.

Lítost nad dalším osudem býků neskrývá Veronika. „Přemýšlela jsem, že když jím maso, tohle k tomu zkrátka patří. Dívala jsem se na to optikou, že jinak to nejde,“ snažila se zůstat nad věcí.

Že smrt není příjemná, přizná i po letech rutiny Josef. „Mám k nim vztah, ale bohužel musí uvolnit místo dalším – novým. A doufám, že lepším,“ svěřil se přímo.

Veronika i Val se shodnou, že na touhle loučení jen tak nezapomenou. To je ale tak jediné, v čem najdou společnou řeč. Zatímco Val se po ranním zážitku půjde ještě dospat. Verča využije příležitosti a den s Josefem si užije.

Val se vyspí do růžova, což jí ale dlouho nevydrží. Začíná být dotčená, že se jí Josef dostatečně nevěnuje, o Verče nevybíravě prohlašuje, že je „falešná“ a den stráví trucováním a bez jídla v posteli. „Jsem žena a to, že se Josef věnuje Verče, se mi nelíbí. Navíc další ženy jsou pro mě nic. Jsem hrdá a měnit se nehodlám,“ užírá se Val.

Na Zdeňkovu farmu vtrhne konkurence „jak sviň“

Také u Zdeňka na farmě se chystá další zkouška. Kydat se bude prasečí chlév. Což určitě bude příjemnější, když jim do toho nebude mluvit Katarína. Ta totiž v noci přišla o hlas.

Jak potvrzuje Jana: „Je snad dobře, že o ten hlas přišla, tolik nekřičí a neúkoluje.“ Zdeněk je s výsledkem snah spokojený. Katarína stále mluví se Zdeňkem o tom, kterou si vybere. „Pořád holky sleduju, jak se která chová, jak která má o něho zájem. Už vím – víc je do něho zakoukaná Nikča,“ dodává ještě. Asi jí to nebude nic platné, protože na scénu přichází sexbomba Lenka se synem, kterého má právě se Zdeňkem. Katarína o Lence míní: „Je to zajímavé. Ona je kočka, to je konkurence jak sviňa.“

František začíná den sám u Andrey se mlčí

Farmář František potřebuje vstřebat Lucčino odmítnutí, takže se o zvířata postará sám. „Snažím se z toho dostat, ale docela mě to mrzí. Nečekal jsem, že to takhle dopadne. Ale s Luckou si ještě promluvím. Asi to nezachráním, ale budu vědět, na čem jsem.“ Zklamání prýští z každého jeho slova, špatně nese, co se stalo. Bude ale doufat, že sám nezůstane.

Kdo na farmách už má jasno a ví, že vztah neklapne? Kdo je ukřivděný a kdo podrazák? Napětí v oblíbené reality show se stupňuje. Farmář hledá ženu zase v neděli ve 20.10 na Prima SHOW a v pondělí večer na Primě.

U Andrey na statku se mezi tím jako virus šíří Mirkova špatná nálada. Když Míša ohlásí, že jde dělat snídani, Míra mu odsekne, že je hodný, že jej také pozval. Andrea jela pro pečivo. Jak se osamocení pánové v kuchyni snesou?

Pavel opět sám a rád

Pavel se po odjezdu Elen a Ivany vrátil do rytmu vlka samotáře. „Permanentně na ně teď myslím, a kdybych na ně myslel ještě víc, ani nevylezu na žebřík. Ne, kdybych na ně myslel, nic bych neudělal,“ konstatuje Pavel a tvrdí, že je na samotu zvyklý a návštěva ho jen rozhodila.

„Než mít vedle sebe někoho, kdo by ti nerozuměl, je lepší být sám,“ má jasno. „Hospodyně, která tady jednou bude, to nebude žádná farmářka. Nic takového. To bude hospodyně. A musí přijít na to, že se tu musí dělat pořád všechno proto, aby se to zachránilo. A já ani jednu z nich nebudu páčit, aby se vrátily… Dal jsem jim vše, co šlo, dokonce jsem jim zatopil,“ vykresluje svojí představu o ideální ženě do svého domu.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.