Film ONEMANSHOW: The Movie překonal hranici 500 tisíc diváků

Kazma v Show Jana Krause

Celovečerní film ONEMANSHOW: The Movie se stal během srpna extrémně diskutovanou událostí, vzbudil nebývalou vlnu ohlasů a kontroverzí, dlouhá řada lidí ho miluje a také nenávidí. Zároveň se stal jedním z divácky nejúspěšnějších filmů poslední doby, když ho během pouhých dvaceti dnů promítání v kinech vidělo přes 500 tisíc diváků. Hranice půl milionu prodaných vstupenek dosáhl jako teprve třetí film v letošním roce po celosvětových hitech Avatar: The Way of Water a Barbie.

„Jedná se bez nejmenšího sporu o fenomenální úspěch,“ říká Martin Palán, ředitel distribuční společnosti Bontonfilm, která film do kin uvedla. „Film se stal opravdovou událostí, přinesl úplně jiné pojetí a odvahu dělat věci jinak, přivedl do kin mladé publikum a diváky, kteří jinak do kina přestali chodit. Často se píše, že o film už není zájem a sály jsou prázdné, nicméně faktem je, že tři týdny v kuse je ONEMANSHOW: The Movie na čele žebříčku návštěvnosti a pro mnoho kin takříkajíc zachránil sezonu. Z hlediska návštěvnosti ho po třech týdnech promítání srovnáváme už jen s těmi nejúspěšnějšími globálními trháky, to hovoří za vše,“ dodává Palán.

Sdílejte článek
Štítky film kino Bontonfilm Barbie vstupenka Martin Palán Avatar: The Way of Water ONEMANSHOW: The Movie

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.