Celebrity

19. srpna 2024 18:33

David Laštovka

Gondíkovou opustil Brousek kvůli jiné herečce. Jejich krásná dcera oslavila dvacetiny

První láskou herečky Adély Gondíkové, která 19. srpna slaví 51. narozeniny, byl o osm let mladší herec a hudebník ze slavného uměleckého rodu Ondřej Brousek. Narodila se jim dcera Nela, manželství však skončilo po osmi letech rozvodem. Jak spolu dnes vychází a čemu se jejich potomek věnuje?

Adéla Gondíková o své první lásce, Ondřeji Brouskovi mladším, s úsměvem říká, že si nejdříve vybrala tchána s tchyní a teprve potom jeho. Oba rodiče, tedy Otakara Brouska a jeho tehdejší ženu Zuzanu Mixovou, totiž znala mnohem dříve než Ondřeje. V jejich společnosti se cítila velmi dobře. A rozuměla si také s jeho dědečkem, hereckou legendou Otakarem Brouskem starším.

Čtěte také: Syn Dalibora Gondíka bojoval o život: Theodor byl deset dní připojen na mimotělní oběh

Brali se v roce 2002 a v manželství se jim narodila dcera Nela. Ta letos v červenci oslavila dvacáté narozeniny, studuje zemědělskou školu - veterinu, obor PET specialista, který se zaměřuje na domácí zvířata, jako jsou psi, kočky nebo králíci. Z Nely vyrostla krásná slečna, která podobu své maminky nezapře.

Brousek ji opustil kvůli kolegyni z divadla

Právě Nela byla Adéle velkou oporou v době, kdy Ondřej Brousek od rodiny nečekaně odešel. Zamiloval se totiž do kolegyně z divadla, Anny Remkové, dcery kosmonauta Vladimíra Remka. Tu si v září roku 2011 v úzkém rodinném kruhu vzal za ženu a má s ní další dvě děti, syna Františka a dceru Hanu. Dnes už je všechno zlé zapomenuto a Adéla s Ondřejem mezi sebou nemají problém.

Jak se zamilovala do Langmajera?

Osudovým mužem Adély Gondíkové se stal o sedm let starší herec Jiří Langmajer. Seznámili se během natáčení komedie režiséra Zdeňka Trošky Doktor od jezera hrochů, kde spolu představovali manželský pár. „Slyšela jsem o něm divný věci. Jak je hroznej, že ráno přijde na plac a v maskérně ani nepozdraví, jenom si lehne, nechá se nalíčit a zase jde dál. Nic z toho jsem nezažila. Od prvního okamžiku na mě působil velmi mile. A jak jsem ho začala poznávat víc a víc, tak už vím, že když ráno nepozdraví v maskérně, tak to není tím, že je namyšlený, ale protože vlastně ještě spí a je úplně mimo,“ líčila s úsměvem Adéla Gondíková v pořadu 7 pádů Honzy Dědka.

Čtěte také: Z pošťuchování vznikl námět na scénář. Gondíková a Langmajer byli inspirací pro film Ostrov

Jak ho přijala její dcera?

S Jiřím tvoří jeden z nejkrásnějších párů českého showbyznysu. Před pěti lety svoji lásku stvrdili svatbou a dodnes tvoří šťastný a spokojený pár. Langmajer si do oka padl i s její dcerou Nelou. Všichni tři často vyráží do společnosti a úsměvy rozdávají na všechny strany.

Adéla Gondíková s Lucií Benešovou se rozpovídaly o focení pro pánské časopisy:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 12. 9. 2024

Členové rodiny dnes možná budou diskutovat o možné dovolené, Berani, ale každý chce jet na jiné místo. Mohlo by dojít k hádkám, které by diskusi připravily o veškerou zábavu. Možná byste si měli losovat slámu. Lepším řešením by mohlo být sepsat seznam všech nápadů, rozdat všem kopie a promyslet si to. Za několik dní o tématu znovu diskutujte.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.