Letní outfity, které lichotí postavě: Inspirujte se u Frejové, Bendové i Gondíkové

S letními měsíci přichází období sluníčka a teplot, které se pro někoho mohou stát neúnosnými. V tuhle chvíli je dobré vybírat takové oblečení, ve kterém se budete cítit pohodlně. Inspirujte se letními módními kousky, které lichotí každému typu postavy a ve kterých budete trendy za každé příležitosti.

Léto je v plném proudu a většina z nás si užívá slunečného počasí, dovolených a pohody s rodinou či přáteli. Jen málokdo chce v tuhle dobu přemýšlet nad tím, zda stihl zatočit s kily navíc a zda je jeho postava vhodná pro bikiny. Pokud už hubnutí do plavek nestíháte, inspirujte se outfity, ve kterých přebytečná kila nikdo nepozná.

Čtěte také: Jak se obléct v horku? Vsaďte na prodyšné materiály, tmavé kousky vynechte

Široké kalhoty

Pokud existuje nějaký kousek, který lichotí opravdu každému, jsou to kalhoty volného střihu. Jedná se o oblečení, které se může nosit za každého počasí a na téměř každou příležitost. Zejména v létě navíc oceníte to, jak pohodlné kalhoty jsou, i to, že vás díky vzdušnosti krásně zchladí.

Široké kalhoty si oblíbila i řada známých osobností. Na tiskové konferenci k novému krimi seriálu Případ tanečnice se v nich objevila například herečka Kristýna Frejová. Ta vsadila na kalhoty petrolejové barvy s vysokým pasem obohacených o pásek ve stejné barvě. Jelikož je herečka vyšší postavy, volné kalhoty jí nohy ještě o něco prodloužily a vypadala v nich naprosto perfektně.

Košilové šaty

Dalším skvělým kouskem, který oceníte především v létě, jsou košilové šaty. Vhodné jsou jak do práce, tak na setkání s přáteli. V létě vypadají skvěle, když je doplníte o klobouk či pásek. Díky volnému střihu navíc výborně zakryjí případné nedostatky postavy.

V košilových šatech obohacených o pásek se nedávno objevila také herečka Alice Bendová. Ta ale stihla do léta svou postavu vypracovat, a tak žádné nedostatky skrývat nemusí. Šaty jsou ale vhodné i pro ty, které mají větší poprsí, stejně jako herečka.

Sukně a šaty balonového střihu

Na módní scénu se opět vrátily také sukně a šaty balonového střihu. Ty jsou oblíbené především díky unikátnímu střihu, který vytváří iluzi objemu a pohybu, čímž dodává každému outfitu vskutku nezaměnitelný šmrnc.

Balonové sukně jsou ideální volbou do každého počasí. Nosit se dají jak během zimy, tak během horkých letních dnů, protože se vyrábějí z nejrůznějších materiálů. V létě obzvláště uvítáte sukně z lehkých, prodyšných materiálů, které umožňují volný pohyb a poskytují maximální komfort.

Přečtěte si: Třeštíková reaguje na kritiku těla: Nikdo si nevybral, jak bude vypadat. Mám se ráda

Délku si poté vyberte podle toho, která nejlépe sedne vašemu typu postavy, a ve které se budete cítit pohodlně. Dlouhé sukně jsou obecně vhodné spíše pro vyšší postavy a naopak kratší sukně s vyšším pasem poté opticky prodlouží nohy. Ze všech sukní je to však právě balonová sukně, která dokáže nejlépe zakrýt nedostatky v oblasti boků, hýždí a stehen.

Šaty balonového střihu oblékla například herečka Adéla Gondíková. Ta se rozhodla pro plisovanou černou róbu, kterou doplnila o pásek. Právě pásek dokáže šaty skvěle oživit, dodá outfitu styl a perfektně zvýrazní vaše křivky.

Nadměrné střihy

Pokud existuje nějaké oblečení, které je mezi lidmi oblíbené již odnepaměti, je to oversize oblečení. Ať už v létě sáhnete po volné vzdušné halence nebo se během chladnějších dnů rozhodnete pro volný svetr, neuděláte chybu.

Pokud se nadměrné střihy poté dobře zkombinují se zbytkem outfitu, sluší téměř všem typům postavy. Obezřetnější by s výběrem měly být pouze dámy opravdu malé, zavalité postavy. Vyniknout pak dají především vysoké postavě.

Pěkné letní kousky můžete najít také v second-handech:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 17. 9. 2024

Berani, dnes budete nejšťastnější mimo dosah zvědavých očí. Nemáte náladu na přátelství ani na účast v planých pomluvách. Zdá se, že už nějakou dobu vedete stejné rozhovory se stejnými lidmi. Cítíte se tak znuděně, že byste mohli křičet. Abyste se tomu vyhnuli, stravte dnes klidný čas o samotě, pokud můžete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.