Móda a krása

30. července 2024 06:00

Vanesa Havlíková

Vintage móda je stále v kurzu. Gigi Hadid předvedla nestárnoucí outfit

Vintage móda patří k oblíbeným módním trendům již pěknou řádku let. Tento jedinečný styl přitahuje milovníky módy po celém světě nejen díky své autenticitě, ale také kvůli udržitelnému způsobu oblékání. V nestárnoucím vintage outfitu si nyní vyšla do ulic také americká topmodelka Gigi Hadid (29), která se řadí ke světovým módním ikonám. Inspirujte se jejím stylem a nebojte se odlišit.

Pro mnoho lidí je vintage móda nejen cestou, jak vyjádřit svou osobnost, ale také způsobem, jak se odlišit od masově vyráběné módy. Každý vintage kousek má svou historii a příběh, který ho činí jedinečným. Slovo „vintage“ označuje nové zboží, které vypadá, jako by bylo vyrobeno před několika desítkami let.  Tento typ oblečení tedy přináší skutečně širokou škálu stylů, kdy každý si najde to své.

Čtěte také: Metalická barva jako hit letošních Varů. Oblékly ji Geislerová, Branišová i Křenková

Gigi Hadid a její nestárnoucí vintage styl

Originální styl a módní výstřelky miluje také jedna z nejúspěšnějších světových modelek Gigi Hadid. Žena, jež je přiřazována ke světovým módním ikonám, si vyšla do ulic v New Yorku v odvážném vintage stylu.

Topmodelka do ulic vyrazila v modrých džínách, které byly ozvláštněny zářivým červeným pruhem, a v retro tričku crop střihu. Celkový look poté vyšperkovala především doplňky. Na nohy obula ikonické slip-on boty s šachovým vzorem značky Vans a do ruky si vzala malou pestrobarevnou vintage kabelku značky Louis Vuitton.

Právě doplňky jsou ideální volbou, pokud s nošením vintage módy teprve začínáte. Díky nim skvěle ozvláštníte na první pohled nudný outfit a nebudete se ve společnosti cítit extravagantně či tak, že byste nějak vyčnívali. Oblečení v neutrálních barvách doplňte o vintage kabelku, šátek, šperk či sluneční brýle, tak jako Gigi.

Krásné vintage kousky najdete především v second-handech:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 9. 2024

Berani, dnes byste se mohli věnovat psaní, možná tvůrčímu nebo dopisovému. Ať už to bude cokoli, může se stát, že vám vyjdou jen pochmurné zprávy o tom, co se právě děje. To nemusí odrážet váš skutečný stav mysli. Pokud vás nenapadá nic příjemného, o čem byste mohli psát, možná raději počkejte na později.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.