Metalická barva jako hit letošních Varů. Oblékly ji Geislerová, Branišová i Křenková

58. ročník Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech skončil. Jako každý rok si ho nenechala ujít řada filmových fanoušků v čele se slavnými osobnostmi. Ty se tam jezdí především blýsknout na červeném koberci a ukázat zajímavé róby. Letošní ročník ovládla bezpochyby metalická barva, kterou vyneslo hned několik známých tváří. Inspirujte se jejich outfity a zakomponujte tuto barvu také do svého šatníku.

Karlovy Vary se na devět dní staly centrem největšího kulturního dění v celé republice. Do lázeňského města zavítali turisté z Česka, ale i zahraničí. Událost si nenechaly pochopitelně ujít ani známé osobnosti, které tam vyrazily nejen za filmy, ale i za zábavou.

Čtěte také: Návrhářka řekla, co si obléct na červený koberec. Rezonuje černo-bílá kombinace

Eliška Křenková

Jednou z hlavních tváří letošního filmového festivalu byla bezpochyby herečka Eliška Křenková (34). Jelikož zasedla v porotě, účastnila se slavnostní události od začátku až do úplného konce. Během té doby vynesla spoustu oslnivých rób, kdy jednou z nich byla ta od slovenského návrháře Borise Krále. Šaty zlatavé barvy z metalické látky s flitry měly přiléhavý střih, díky kterému skvěle vynikla hereččina postava.

Anna Geislerová

Herečka Aňa Geislerová (48) se na zakončení festivalu zahalila do tajuplné černé barvy. V dlouhé upnuté  metalické róbě s vrásněním vynikla její postava a díky světlejšímu odstínu vlasů a příčesku působila jako zcela jiný člověk.

Dominika Branišová

Hvězdou letošních Varů byla také přítelkyně hokejisty Jaromíra Jágra, Dominika Branišová. Ta nejčastěji obléká modely návrhářky Zuzany Lešák Černé a právě v jejích šatech se objevila i během autorské přehlídky, kterou návrhářka uspořádala v hotelu Imperial. Dominika vsadila na koktejlové šaty v metalickém odstínu, které doplnila o stříbrné doplňky, a v modelu byla absolutně nepřehlédnutelná.

Na další celebrity, které se během filmového festivalu v Karlových Varech ukázaly v metalické barvě, se můžete podívat v galerii v úvodu článku. Pokud si i vy chcete pořídit nějaký hezký kousek v tomto odstínu, v kolekcích velkých módních řetězců se to nyní metalickými barvami jen hemží.

Rozsáhlou nabídku seženete například v obchodě Marks & Spencer. Najdete tam několik metalických sukní balonového střihu, které jsou trendem letošního léta, ale také střihy midi či mini. Pokud si z nějakého důvodu na metalické oblečení netroufáte, vsaďte na metalické doplňky, které perfektně ozvláštní na první pohled nudný outfit.

Podívejte se na módní přehlídku Debbie Brown, která byla plná metalických barev:

Za půjčení oblečení na Mezinárodní filmový festival Karlovy Vary pro redaktorky webu Prima Ženy děkujeme značce Marks & Spencer.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 9. 2024

Berani, snažte se dnes navázat kontakt s někým, kdo vám chybí. I když to bude zpočátku bolet, budete se cítit mnohem lépe, jakmile se vám to podaří. Zvedněte telefon, napište vzkaz nebo pošlete e-mail. Dejte dotyčnému najevo, že vám chybí a záleží vám na něm. Vyjádřit se je často mnohem lepší než o svých pocitech lhát. Dotyčné osobě se po vás může stýskat stejně tak.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.