Celebrity

21. července 2024 07:00

Vanesa Havlíková

Klobouk jako nezbytný módní doplněk. Oblíbili si ho Basiková, Plodková i Forejt

Klobouk je nestárnoucí módní doplněk, který nadšenci módy buď milují, nebo nenávidí. Ať už ho využijete jako ochranu před sluncem či jím doplníte váš na první pohled nudný outfit, rozhodně neuděláte chybu. Podívejte se, jak se daří klobouky zakomponovat známým osobnostem do svých outfitů.

Klobouk patří k ideálním módním doplňkům, které můžete nosit během celého roku. V letních měsících navíc tento doplněk nejen perfektně doplní váš outfit, ale ochrání vás i před slunečními paprsky. Během let se tato pokrývka hlavy stala již neodmyslitelnou součástí šatníku českých celebrit.

Čtěte také: Celebrity v červené: Odvážná Rolins, Bílá s rubikovou kostkou i sametový Peroutka

Klobouk ve tvaru zvonu v podání Báry Basikové

Klasický dámský klobouk s kulatou hlavou ve tvaru cloche - zvonku patří k velmi oblíbeným elegantním kloboukům. Své o tom ví také zpěvačka Bára Basiková, jež doplnila své černé sáčko právě o tento typ klobouku.

Přemek Forejt a jeho rybářský klobouk

Pokud je někdo nošením klobouků proslulý, tak je to bezpochyby šéfkuchař, partner herečky a zpěvačky Evy Burešové, Přemek Forejt. Ten ho umí zakomponovat jak do elegantního, tak sportovnějšího outfitu.

Jana Plodková v neforemném klobouku

Mezi nejlépe oblékané české herečky patří bezpochyby Jana Plodková. Ta je známá svým citem pro módu a také tím, že dokáže do svých outfitů zakomponovat nejnovější módní trendy. Je jasné, že se tedy nebojí vynést ani klobouk. Posuďte ale sami, zda se vám na herečce tento typ líbí či nikoliv.

Simona Krainová v klobouku na červeném koberci

Během letošního filmového festivalu v Karlových Varech překvapila výběrem outfitu na jednu z nejluxusnějších party všechny přítomné modelka Simona Krainová. Ta místo honosné róby vynesla černý kostýmek z dílny návrhářského dua Poner, který se skládal z černé minisukně a černého sáčka. Celému outfitu poté dominoval černý klobouk, v němž byla naprosto nepřehlédnutelná a navíc ji ochránil i před nepříznivým počasím.

Vždy stylový Milan Peroutka

Do lázeňského města si klobouk přibalil také zpěvák Milan Peroutka. Ten patří bezpochyby k nejlépe oblékaným mužům v Česku a přesně ví, co si na jakou událost obléci. Se stylingem mu pomáhá jeho manžel Dominik, který by mohl z fleku dělat módního stylistu.

Tereza Kostková sáhla po barevném klobouku

O tom, že se dá klobouk vynést během jakéhokoli ročního období, ví své také herečka Tereza Kostková. Ta si během jara vyšla na akci v zeleném kabátu, který doplnila o barevné doplňky. Jedním z doplňků byl také vínový klobouk, který herečku a její outfit zcela rozzářil.

Na další slavné osobnosti, které zakomponovaly klobouky do svých outfitů, se podívejte v galerii v úvodu článku.

Klobouky do svých přehlídek pravidelně zahrnuje také návrhářka Beata Rajská:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 9. 2024

Berani, snažte se dnes navázat kontakt s někým, kdo vám chybí. I když to bude zpočátku bolet, budete se cítit mnohem lépe, jakmile se vám to podaří. Zvedněte telefon, napište vzkaz nebo pošlete e-mail. Dejte dotyčnému najevo, že vám chybí a záleží vám na něm. Vyjádřit se je často mnohem lepší než o svých pocitech lhát. Dotyčné osobě se po vás může stýskat stejně tak.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.