Celebrity

5. června 2024 17:14

Vanesa Havlíková

Módní přehlídka, kterou Česko nezažilo: Na mole zazářila Krainová, Kuchařová i Pártlová

Velkolepá módní přehlídka Poner

Sourozenci Nikol a Jakub Ponerovi patří k nejúspěšnějším návrhářům u nás. K 10. výročí svojí tvorby uspořádali velkolepou show, kterou Česko nepamatuje. Akci si nenechala ujít řada známých osobností. Na mole se prošly Simona Krainová (51), Taťána Kuchařová (36) i Martina Pártlová (45). Mezi hosty se poté objevily například Dagmar Havlová (71), Andrea Verešová (43) či Dominika Myslivcová (29).

Módní přehlídka návrhářského dua Poner se tentokrát nesla ve velkolepém stylu. Sourozenci totiž nechali na Letenské pláni postavit obří cirkusové šapitó. Po mole se prošla desítka modelek, nechyběli artisté ani pěvecká vystoupení.

Čtěte také: Móda z tiskovky Muže roku: Odvážná Mašlíková, zářivá Mynářová i Janků v minišatech

Martina Pártlová v roli modelky

Hvězdami přehlídky byly především modelka Simona Krainová, Miss World roku 2006 Taťána Kuchařová, letošní Miss World Krystyna Pyszko, modelka Veronika Kopřivová, Nikol ŠvantnerováKarolína Mališová a Taťána Makarenko.

Vůbec poprvé se na přehlídkovém mole ale objevila také zpěvačka Martina Pártlová, která se s námi podělila o své pocity krátce po show. „Musím říct, že jsem se bála víc než před svým koncertem. Byla to pro mě zcela nová zkušenost. Měla jsem z toho nervy a vůbec nechápu, jak se tím může někdo dobrovolně živit. Bolely mě nohy a byla jsem nervózní. Ani jsme si pořádně nevyzkoušeli choreografii, takže jsem tam lítala, jak nadmutá holubice, ale bylo to super,“ prozradila Pártlová exkluzivně pro Prima Ženy.

Přečtěte si: Svatební inspirace pro rok 2024: Nebojte se barev, buďte kreativní a myslete na pohodlí

Hvězdní hosté

Kromě velkolepé přehlídky nechyběla ani taneční a pěvecká vystoupení. Zazpívali Olga Lounová, Monika Bagárová, Elis Mraz či Jan Bendig. Pro diváky byla připravena také tombola, střelnice i kolo štěstí.

Mezi hosty se poté objevila celá řada známých osobností. Návrháře přišla podpořit například bývalá první dáma Dagmar Havlová, která je jejich dlouholetou klientkou. Dále například modelka Andrea Verešová, která na akci dorazila ve světle žlutých korzetových šatech s tylovou sukní, a influencerka Nela Slováková, která vsadila na zelené minišaty s detaily peří.

Influencerka Dominika Myslivcová poté přišla ve výrazných červených šatech. Róba byla ke krku s dlouhými rukávy, posetá kamínky a ve spodní části i peříčky. Červenou barvu zvolila také moderátorka Eva Perkausová, která oblékla pruhované šaty s hlubokým výstřihem. Jelikož se celá akce odehrávala v cirkuse, pestrobarevné outfity přítomných byly tou správnou volbou.

Podívejte se také na nedávnou přehlídku návrhářky Vandy Jandy:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 9. 2024

Experimenty kombinující kreativitu a technologie mohou vést k možnostem zvýšení vašich příjmů. Jste vnímaví k novým nápadům a ochotní vynaložit úsilí, abyste je využili ve svůj prospěch. Pravděpodobně objevíte nové talenty, o kterých jste nevěděli, že je máte. Tento den je vhodný k tomu, abyste se přihlásili do kurzu, navštívili přednášku nebo vyhledali doučování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.