Makarenko rozebrala povahu nové Miss World: Krystyna je flegmatik a nepodléhá stresu

Taťána Makarenko o nové Miss World

Šéfka Miss Czech Republic Taťána Makarenko odjela do Indie, aby na Miss World podpořila naši vítězku Krystynu Pyszkovou. Jak novou královnu krásy popsala?

Když Taťána Makarenko odjela podpořit svou vyslankyni na světovou soutěž Miss World, věřila, že má na to, stát se nejkrásnější ženou světa. Její přání se nakonec potvrdilo. Třiadvacetiletá Krystyna Pyszková je druhou Češkou, které se podařilo získat titul Miss World na 71. ročníku soutěže krásy, která se konala v indické Bombaji.

Mohlo by vás zajímat: Česko-Slovenský ples plný krásek. Mališová a Makarenko vynesly šperky za miliony

Nově korunovaná královna krásy pár hodin po zvolení odletěla na Mauricius, kde začala s povinnostmi, které se k jejímu titulu vážou. Následně letí do Londýna, kde je sídlo Miss World. Čeká ji hodně cestování, jelikož bude korunovat všechny dívky z národních soutěží. Teprve pak zamíří rodačka z Třince do Prahy.

Velkolepé přivítání

V plánu je také velká oslava jejího návratu. „Samozřejmě musíme udělat velkolepé přivítání. Krystyna se bude vracet zhruba za 12, 14 dní, dřív to nestihne, protože těch povinností je opravdu mnoho,“ řekla Makarenko v rozhovoru pro pořad Showtime.

Čtěte také: Kuchařová exkluzivně o Miss World Pyszkové: Jsem na ni neskutečně hrdá a mám husí kůži

Líbí se mi, že je flegmatik a nepodléhá stresu.

„Ten titul je do konce života. Krystyně se tím otevírá spousta dveří. Mně se na ní docela líbí to, že je vlastně takový flegmatik a nepodléhá stresu,“ dodala obdivně šéfka Miss Czech Republic. „I když byla u nás na castingu, na semifinále, na finále a teď na světovém finále, tak když jsem ji viděla, vždycky jsem si byla jistá, že zrovna ona ty otázky dá, ať už je to v češtině nebo v angličtině,“ pokračovala Makarenko. „Ona se opravdu zamyslí a tím, že nepodléhá stresu, tak tam podá skvělý výkon. A to je, myslím, to, co rozhodlo na tom finálovém večeru Miss World, že ona vyhrála,“ dodala Taťána s tím, že přesně tato její povahová vlastnost Krystyně v závěru soutěže pomohla.

Jak velkou roli hraje politika v soutěži krásy?

„Co se týče politiky, tak rozhodně to může mít v nějakých zemích vliv. Záleží, jaká je hostující země, kdo je partnerem soutěže, jestli tam jsou nějaké tlaky zvenčí, jakékoliv. Třeba tam letos nebyly a řekli, ať vyhraje ta nejlepší. Opravdu nevím, to jsou vždycky spekulace, nikdy se to nedozvíme a nikdy to nemůžeme brát jako fakt. Jsou to domněnky, ale samozřejmě někdy je to více viditelné, že dejme tomu ta dívka nebyla nejlepší, vyhrála a cítí tam nějaké konexe, ale někdy je to takhle krásně a vlastně úplně přírodně zvolené. A jsem ráda, že to není zkorumpované. Fakt jsem ráda,“ dodala Makarenko na závěr.

Krystyna Pyszková vyhrála titul Miss World:

Sdílejte článek
Štítky krása Miss World modelka celebrity povaha Taťána Makarenko Krystyna Pyszková

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.