Celebrity

30. května 2024 05:30

Šarlota Chmelařová

Veronika Kopřivová připravila dceři pohádkové narozeniny. Dorazil i expartner

Modelka Veronika Kopřivová své tříleté dcerce připravila krásnou narozeninovou oslavu. Nechyběla bohatá výzdoba a spousta balónků. Dorazil také expartner a otec holčičky Miroslav Dubovický.

Stejně jako každá milující maminka chce i Veronika Kopřivová (33) pro svou dceru to nejlepší. „Má milovaná Ell měla narozeniny. Já se dojímám z toho, jak mi rosteš před očima, jak je s Tebou ten život krásný, pestrý, naplněný i starostlivý. Dokonalejší, než jsem si vysnila. Miluji nesmírně,“ napsala Veronika k jejich společné fotografii, kterou umístila na Instagram.

Holčička dostala krásný zelený dort s postavičkami z pohádky Medvídek Pú. Všechno kolem bylo laděné do pastelových barev, nechyběla růžová, spousta nafukovacích balónků a také dobrot. Maminka a holčička se navíc sladily i oblečením. Obě oblékly lněné šaty ve světle hnědé barvě. Jako modelka má Veronika pochopitelně vkus a oblékat se umí, což ostatně dokázala už několikrát.

Jako rodiče fungují skvěle i po ukončení vztahu

Na oslavě nechyběl ani tatínek Miroslav Dubovický. Ačkoliv s Veronikou už netvoří pár, stále spolu vychází dobře a snaží se být pro svou dceru těmi nejlepšími rodiči. Jejich společné rodinné fotky jsou ukázkou toho, že spolu jako dva dospělí lidé i po rozpadu vztahu dokážou fungovat. Největší radost z toho měla pochopitelně jejich dcera.

Spokojený výraz malé Ell mluví za vše. Holčička si svou narozeninovou oslavu s rodiči užila naplno. Všude kolem byly postavičky z její oblíbené pohádky. Jako rodina spolu trojice strávila i loňské Vánoce.

Čtěte také: Jágrova expřítelkyně Kopřivová prožívá smutné období. Její roční dcera leží v nemocnici

O tom, že bude Miroslav Dubovický dobrý otec, nebylo pochyb už na začátku. Svou partnerku doprovázel u porodu a po narození dcery pěl samou chválu. „Myslím si, že každý chlap by měl být u porodu, protože právě tam zjistí, jak moc statečný ženský jsou a co všechno jsou ochotny udělat pro svou lásku k dětem. Pro mě je Veronika ještě výjimečnější, než byla, a jsem velmi hrdý na to, jak to zvládla. Děkuji ti, že jsme rodina,“ napsal tehdy na Instagram.

Veronika Kopřivová také nějakou dobu randila s hokejovou legendou Jaromírem Jágrem. Podívejte se, jak se známý hokejista stal terapeutem:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 10. 2024

Cesty se budou pravděpodobně potýkat s mechanickými potížemi a zpožděními všeho druhu. Nakonec se do cíle dostanete, ale budete muset být trpěliví. Pokud míříte na letiště, nezapomeňte si s sebou vzít dlouhou knihu, aby bylo čekání snesitelnější. Pokud míříte jen přes město, vezměte si s sebou oblíbenou hudbu, která vám zlepší náladu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.