Celebrity

4. června 2024 16:45

Vanesa Havlíková

Móda z tiskovky Muže roku: Odvážná Mašlíková, zářivá Mynářová i Janků v minišatech

Muž roku finalisté

Tiskovou konferenci, na které byli představeni letošní finalisté soutěže Muž roku, si jako obvykle nenechalo ujít mnoho známých tváří. Událost přilákala především ženy, které jsou patronkami nebo letos zasednou v porotě. Na akci dorazily například zpěvačky Heidi Janků (61) a Kamila Nývltová (34) či moderátorky Alex Mynářová (41) a Lenka Špillarová (38).

Finále letošního ročníku soutěže Muž roku se bude konat 23. srpna 2024 v Náchodě. Finálová dvanáctka soutěžících byla nyní oficiálně představena na tiskové konferenci, kterou si nenechala ujít řada známých osobností.

Elegantní Mynářová, Nývltová i Špillarová

Zcela nepřehlédnutelná byla na akci Alex Mynářová. Ta na sebe strhla pozornost ve žluto-zeleném overalu, který zářil na všechny strany. Jelikož se jednalo o vskutku výrazný módní kousek, udělala Alex dobře, že ho zkombinovala s doplňky v neutrálních barvách. Bílá kabelka a boty se zlatými detaily celý look skvěle podtrhly.

Přečtete si: Alex Mynářová promluvila o soukromí: Když jsme měli malé miminko, tak jsem hodně žárlila

Bílou barvu zvolila také zpěvačka Kamila Nývltová, která oblékla elegantní bílý kabátek v kombinaci s námořnickým tričkem, skinny džínami a černými kozačkami na podpatku. Moderátorka televize Prima Lenka Špillarová vynesla dlouhou béžovou sukni s potiskem černých květin, kterou doplnila  nadčasovým černým rolákem.

Odvážná Hana Mašlíková

Nejodvážnější outfit tentokrát oblékla modelka Hana Mašlíková (42). Ta vsadila na černé elegantní kalhoty, do kterých si zastrčila krajkovanou košili stejné barvy z průhledného materiálu. Pod ni si vzala černou podprsenku.

Čtěte také: Elegantní Denisa Nesvačilová a odvážná rapperka Sharlota zářily na večeři Playboye

Průsvitné materiály jsou hitem letošního léta a Hana outfit zkombinovala tak, že na ní vypadal opravdu dobře. Svůj look podtrhla pudrovými lodičkami na vysoké platformě a stříbrným páskem, který byl už trochu navíc.

Heidi Janků i Jitka Kocurová v kůži

Přestože zpěvačka Heidi Janků oslavila 60. narozeniny, její věk by jí hádal jen málokdo. Na akci dorazila v zářivě červených minišatech, které odhalovaly její dokonale štíhlé nohy. Šaty doplnila o červené sandále na širokém podpatku s otevřenou špičkou a černou crossbody kabelkou na řetízku značky Ralph Lauren. Kvůli deštivému počasí si přes sebe vzala ještě černou koženkovou bundu, která v kombinaci s červenou vypadala velmi dobře.

Přečtěte si: Heidi Janků si zkrášlila luxusní dům svými akty. Nahlédněte do soukromí zpěvaččina království

Velmi podobné doplňky jako Heidi zvolila také modelka Jitka Kocurová (45). Ta vynesla také černý křivák, který doplnila o kabelku stejného typu s širokým látkovým popruhem značky Armani. Barevný kontrast vytvořila širokými látkovými kalhotami v růžové barvě, které se ke zbytku outfitu v neutrálních barvách hodily.

Na akci se dále objevily například zpěvačka Michaela Nosková (41), která oblékla šedivou sukni a světlý top, herečka Kateřina Macháčková (74) v originálním džínovém sáčku, herečka Veronika Gajerová (61) v červeném sáčku a výrazných brýlích či zpěvačka Jana Fabiánová (45) v trendy modrém buklé sáčku s úzkými džínami a černými kozačkami.

Podívejte se na rozhovor s Alex Mynářovou, která promluvila o mužích:

Sdílejte článek
Štítky krása oblečení móda tisková konference Lenka Špillarová Hana Mašlíková Muž roku Heidi Janků oděv Alexandra Mynářová Kamila Nývltová Jitka Kocurová

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 1. 7. 2024

Jste dynamická osobnost, Berane. Díky dnešní nebeské energii byste se měli snažit nevynakládat energii na nesmyslné rozhovory. Snažte se být trochu pragmatičtější. Velmi pečlivě zvažte případné kompromisy. Pokud budete stát pevně na svém, dosáhnete svých cílů mnohem rychleji.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.