Celebrity

3. června 2024 17:00

Josef Šťastna

Alex Mynářová promluvila o soukromí: Když jsme měli malé miminko, tak jsem hodně žárlila

Alex Mynářová o mužích

Okouzlující Alex Mynářovou (41) jsme potkali mezi mladíky, kteří soutěží o titul Muž roku. Alex si osobně přišla prohlédnout finalisty prestižního klání. Bylo tedy jasné, že otázky se budou točit kolem svádění, randění i nevěry.

Alex, potkali jsme se na akci, kde jsou představováni Muži roku. Co musí mít muž, abyste se za ním na ulici otočila?

Musí mít charisma. Nevím ale, zda to poznám na ulici, možná ano. To je ale to nejdůležitější. Myslím, že u muže o vzhled tolik nejde. Jde o to, když muž vstoupí do místnosti, aby s ním vstoupilo NĚCO. A to NĚCO je charisma.

Dnes jste vdanou paní, ale nebylo tomu tak vždy. Určitě vás sváděla a balila ohromná řada mužů. Prozradíte, co vám vadilo? Co jsou ty věty a druh chování, který u vás znamená stopku?

Je to opravdu historie, to se musím rozvzpomínat... Určitě když chybí to charisma. Vadilo mi, když mi ten muž tak moc dával najevo, že tak moc po mně touží, že beze mě nemůže žít, že pro mě udělá první poslední, že by nedejbože ráno i žehlil oblečení... To je to, co mě u mužů vždy odrazovalo. A je pravda, že se mi i něco podobného stalo.

Některým ženám vadí, když muž hodně mluví o sobě a nevěnuje pozornost dámě...

Já nepotřebuji, zvláště na začátku, o sobě moc mluvit. Ba naopak. Ale máte pravdu, když je to postupem času stále jen o tom muži, tak to také není to pravé ořechové.

Žijeme v době sociálních sítí, dnes někoho oslovit je velmi jednoduché. Říká se, že tato doba přeje nevěře. Jak na tom jste vy se žárlením?

Dříve jsem žárlila, když jsme měli malé miminko a já s ním byla sama doma. To jsem žárlila hodně, myslím, že až trochu nesnesitelně. Ale v současné době, kdy už mám zpět svou profesi a aktivity, tak na tyto věci nemyslím, tak nějak se mám zase ráda.

Vaši synové rychle rostou, za pár let budou dospívat. S kým budou probírat ty vztahové věci, s mámou nebo s tátou?

Já doufám, že s maminkou (začne se smát, pozn. red.). Jsou to nyní takoví maminčini miláčci, tak já doufám, že to tak zůstane, jen se ten vztah trochu promění. Doufám, že pro ně budu stále ta osoba, za kterou přijdou a budou se moci svěřit, doufám, že si to nebudou nechávat pro sebe nebo se nesvěří někomu jinému, to by mě asi ranilo.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Nám novináři viseli na bráně. Hrad bych hlídala jako za Zemana, uvedla Mynářová

Podívejte se také na rozhovor s Heidi Janků:

Jak jste na tom dnes s výchovou? Říkáte si, že každé dítě by mělo samo zjistit, že pec pálí? Nebo jste taková ta ochranitelská ‚kvočna‘, která dává rady a jednou možná bude dávat i nevyžádané rady?

Bojím se, že to tak bude. Je to tak, já jsem nyní ta kvočna, která se o děti stará, která je hlídá, která je nenechá nikdy padnout a zakusit nic špatného. Ale myslím si, že s postupem věku to budu muset omezit, aby ty děti také byly připravené na život. V tomto jsem hodně rozdílná od mého muže. Myslím, že můj muž tolik ochranitelský typ není. On je táta, který ty kluky vypouští a já je zase chytám. On kluky koriguje, jistí to z povzdálí, ale zejména toho staršího už nechává hodně být...

Na celý rozhovor s Alex Mynářovou se můžete podívat v úvodním videu.

Sdílejte článek
Štítky nevěra výchova Vratislav Mynář Muž roku Alex Mynářová charisma

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 3. 7. 2024

Berani, budete mít příležitost vyjasnit si vztahy s některými příbuznými. Někteří z nich občas zneužívají vaší laskavosti a vy jim posloužíte, aniž byste se nad sebou zamysleli. Den bude možná stresující a vy můžete být podráždění. Pokuste se využít tento den ve svůj prospěch a dát si život do pořádku.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.