Celebrity

13. února 2024 10:25

Eliška Reiglová

Hana Mašlíková shání nové bydlení a z cen je v šoku. Dům zůstane Reindersovi

V loňském roce se dala na prodej nemovitostí a nyní jednu sama hledá. Haně Mašlíkové (41) se rozpadlo manželství s Andrém Reindersem (42), a ačkoliv dosud několik měsíců žili pod jednou střechou i přesto, že už netvořili pár, modelka a moderátorka si nyní bude muset sehnat bydlení. Dům totiž zůstane zápasníkovi.

Asi k tomu dříve či později dojít muselo. Po několika letech, kdy Hana Mašlíková i její manžel André Reinders veřejně přiznávali, že doma občas mají „Itálii“ a řeší nejeden spor, modelka v lednu přiznala  definitivní konec. Krach manželství nicméně poslední půlrok oba úspěšně tajili, leckdo si tak mohl myslet, že vše po společných snahách klape, jak má.

„Uvědomila jsem si, že po půl roce už je čas jít s pravdou ven. Omlouvám se, že jsem to nepřiznala dřív, ale tohle opravdu není věc, na kterou by byl člověk pyšný a chtěl to hlásat do světa. Je to pro mě obrovská životní prohra,“ svěřila se Hana Mašlíková na svém profilu na Instagramu s tím, že byla donucena reagovat na anonym zaslaný novinářům.

Čtěte také: Hana Reinders o své životosprávě: Nejsem zastáncem diet, MMA bych zvládla před 20 lety

Jako životní prohru popisuje rozvod také André Reinders. „Nerad řeším osobní věci na sociálních sítích, ale tohle člověk nemůže přejít mlčením, zvlášť když se vás na to neustále někdo ptá. Ano, po devíti letech vztahu a sedmiletém manželství je náš vztah s mojí ženou bohužel u konce. Je to pro mě osobně velká životní prohra,“ napsal na sociální sítě.

Nové bydlení

Přestože jako manželé jsou odloučení, zůstávají Mašlíková a Reinders se synem dosud ve společné domácnosti. Pro oba by ale bylo ideální, kdyby se tato situace co nejdříve změnila. Modelka se proto už aktivně poohlíží po místě, kam by mohla se synem z domu odejít. Nechce přitom čeřit vody a řešit, proč se stěhuje ona, nikoliv její bývalý partner.

„Hledám výjimečné bydlení. Nebudu se stěhovat jen tak někam, abych vypadla. Mělo by mě to okouzlit a očarovat. Může to být klidně novostavba nebo nějaký menší domeček. Byla bych ráda za terasu nebo předzahrádku,“ řekla Hana Mašlíková v rozhovoru pro Super.cz. Postěžovala si však, že hledání dost komplikují přemrštěné ceny.

„Ty aktuální ceny pronájmů jsou nesmysl. Ale lepší to asi hned tak nebude a nebudeme spolu žít další tři roky, že bych čekala, že by to mohlo klesnout. Samozřejmě se nám vzájemně uleví, až to oddělíme,“ podotkla. Odejít z domu sice chce, jakmile to půjde, ale do té doby věří, že se s Reindersem zvládne v jedné domácnosti pohodnout.

„Jsme dva rozumní lidé a doufám, že to tak i zůstane. Fungujeme úplně normálně. Věřím, že pro spoustu lidí je to asi šok, ale jak to u nás trvalo dlouho a už jsme asi rok měli problémy, tak jsme se naučili komunikovat,“ dodala modelka.

Podívejte se na rozhovor s Hanou Mašlíkovou o MMA:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.