Celebrity

30. ledna 2024 18:30

Tomáš Durčák

Divoké manželství neudržel ani syn. Hana Mašlíková intenzivně řeší rozvod

Asi k tomu dříve či později dojít muselo. Po několika letech, kdy Hana Mašlíková i její manžel André Reinders veřejně přiznávali, že doma občas mají „Itálii“ a řeší nejeden spor, modelka přiznala definitivní konec. Krach manželství nicméně poslední půl rok oba úspěšně tajili.

Tak trochu nekonečnou horskou dráhu připomínalo manželství, v němž Hana Mašlíková a André Reinders oba střídali polohy absolutní lásky a oddanosti tomu druhému s myšlenkami na rozchod. Když se před dvěma lety Hanka rozhodla pro účast v soutěži bikini fitness, tvořili dokonce poměrně dobrý tým – ona trpěla na dietě, on jí byl doma jako trenér MMA oporou i zkušeným rádcem.

A jak přiznal v rozhovoru pro Prima Ženy, „vysekaná“ manželka mu přišla sexy. „Mně se vysportované ženy libí. Že se jí nikde nic neklepe a je opravdu pevná, to se mně jako chlapovi líbí a přijde mi sexy i teď,“ řekl tehdy Reinders. Jenže vztahová krize, kterou oba v řadě rozhovorů aspoň okrajově zmínili, nejenže nepřešla, ale loni podle všeho dosáhla kritického bodu.

Vztah na pokraji kolapsu ostatně naznačily už slova Mašlíkové loni v říjnu, kdy přiznala, že s manželem zůstávají prakticky jen kvůli synovi. „Doma máme Itálii, máme rozdílné názory a štveme se. Furt se to ale snažíme kočírovat. Nedovedu si představit, že bychom měli střídavou péči. To je to, co nás drží při sobě,“ řekla tehdy Hanka pro eXtra.cz. Jak ale naznačují její nynější slova, už tehdy byli s manželem od sebe a na obzoru se rýsoval rozvod.

V roce 2020 a zřejmě ještě několikrát poté oba zkusili nějakou dobu žít částečně odděleně, avšak ani to jejich manželství nedokázalo zachránit. „Od léta spolu nejsme, intenzivně řešíme rozvod, ale žádná dramata se nedějí. Pořád společně žijeme pod jednou střechou, ale rozvádíme se,“ přiznala Mašlíková pro Blesk a naznačila tím, že svému pětiletému synovi Andreasovi se i nadále snaží doma zachovat plnohodnotné rodinné zázemí.

Není tomu tak dlouho, co si Hana Mašlíková manžela nemohla vynachválit:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.