Celebrity

13. října 2023 09:19

redakce Prima Ženy

Jsme spolu jen kvůli synovi, střídavku nechci. Hana Reinders má doma hádky

Hana Reinders o MMA

O tom, že manželství Hany Reinders (dříve Mašlíkové) a jejího manžela Andrého prochází vlastně nekonečnou krizí, si štěbetají bulvární novináři už dlouho. Hanka to nyní potvrdila. S manželem zůstává kvůli malému synovi.

Některé vztahy vypadají, že jsou zalité slunce. Zejména, když dvojice posílá na Instagram jednu zamilovanou fotku za druhou. Jiné vztahy pak vypadají, že si procházejí permanentní krizí. Hanka a André mají doma něco mezi tím. Občas Hanka vysílá signály, že manžela miluje, občas popisuje, jak by ho nejraději poslala k šípku.

V rozhovoru pro bulvární web eXtra.cz popsala, že kdyby s Andrém neměla syna, už dávno s ním není. „My máme doma taky Itálii, máme rozdílné názory a štveme se. Furt se ale snažíme to kočírovat,“ uvedla Hanka pro eXtra.cz s tím, že kdyby nebyl ve hře malý syn, dávno je všechno jinak. Hanka se totiž děsí, že po rozchodu by přišla na řadu střídavka.

„Já si nedovedu představit, že bychom měli střídavou péči,“ uvedla sympatická moderátorka na rovinu. A trochu smutně dodala, že u nich doma žádná sluníčková nálada nepanuje.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Mašlíková se s manželem už jednou rozešla

„To je to, co nás drží při sobě, když máme nějaké boje. My dva jsme se k sobě po roce vrátili a já jsem za to strašně ráda. Ale jak říkám, nic není zalité sluncem,“ dodala žena, která se snaží žít s legendou MMA a skvělým trenérem tak nějak se ctí a mezi hádkami hledat kousky štěstí.

Sdílejte článek
Štítky krize Itálie Instagram manželé André Reinders Hana Mašlíková Hana Reinders

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.