Hana Reinders o své životosprávě: Nejsem zastáncem diet, MMA bych zvládla před 20 lety

Hana Reinders o MMA

Hana Reinders Mašlíková (41) je nejen modelka a moderátorka, ale také žena, která dobře ví, jak se udržet v kondici. Přeci jen, ačkoliv je matkou, má fantastickou postavu a vzhledem by se dala zařadit spíše ke dvacátnicím. Jakožto manželka André Reinderse (42), který je mistrem bojových umění, dobře ví, co tento svět obnáší. Raději se chce držet svého a MMA přenechá pánům.

Pro Hanu Mašlíkovou není svět bojových umění cizí, naopak dobře ví, co je potřeba kvůli němu obětovat a jakou sebekázeň vyžaduje. Její manžel André je toho důkazem, dosáhl mnoha úspěchů, které zadarmo rozhodně nebyly, a nyní je trenérem. Sympatická modelka by si ovšem MMA vyzkoušet nechtěla.

„Ne, ne, ne. Možná kdybych byla mladší o 20 let, ale já si myslím, že tenhle sport přenechám spíš mužům. Já jako žena se tam necítím úplně nejlépe,“ řekla Reinders Mašlíková, kterou redakce Prima Ženy vyzpovídala na natáčení nekorektní sportovní show Šatna.

Cvičení jako hobby

Sport jako takový, jak je na ní i dost evidentní, však není Hance vůbec cizí. „Já celý život tak nějak cvičím. Mám fitness a pak koně, takže jezdím, ale to není sportovně výkonnostní disciplína, pro mě je to spíš relax, že vypadnu a vyčistím si hlavu. Je to láska od dětství,“ prozradila modelka, jakou fyzickou aktivitu má nejraději.

Přestože v posilovně není žádným amatérem a co se týká jídelníčku, dobře ví, co jíst a co ne, lidem se Hana Reinders Mašlíková neodvažuje dávat konkrétní rady. Je si nicméně vědoma, co je stoprocentně prospěšné a co vede ke zdravému tělu.

„Doporučuju, aby se lidé hýbali, aby se šli aspoň projít. I obyčejná procházka a chůze může být pro tělo velkým přínosem,“ zaznělo od Hanky mimo jiné v rozhovoru, který si můžete pustit ve videu v úvodu článku. „Co se týká jídla, všeho s rozumem. Nejsem zastánce nějakých diet, sama jsem kromě přípravy na soutěž nikdy žádnou nedržela, prostě jím to, na co mám chuť, ale musím trochu přemýšlet, aby ten jídelníček byl pestrý,“ dodala.

Sdílejte článek
Štítky dieta MMA Hana Mašlíková bojová umění Prima SHOW Šatna COOL

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.