Celebrity

31. ledna 2024 10:00

Tomáš Durčák

První slova Mašlíkové o rozvodu: Ulevilo se mi, manžela už nahánějí ženy

Modelka Hana Mašlíková (41) a její manžel André Reinders (42) byli novináři tak trochu donuceni zveřejnit fakt, že se rozvádějí. Půl roku tuto skutečnost tajili. Hanka však dle svého následného vyjádření na sociálních sítích bere celou věc s nadhledem. Poznamenala dokonce, jak informace o rozvodu ihned zburcovala dámy, které hojně začínají sledovat jejího stále ještě manžela.

„Uvědomila jsem si, že po půl roce už je čas jít s pravdou ven. Omlouvám se, že jsem to nepřiznala dřív, ale tohle opravdu není věc, na kterou by byl člověk pyšný a chtěl to hlásat do světa. Je to pro mě obrovská životní prohra,“ svěřila se Hana Mašlíková na svém profilu na Instagramu s tím, že byla donucena reagovat na anonym zaslaný novinářům.

Snahu udělat pro záchranu manželství cokoli ilustruje i fakt, že se Hanka a André rozhodli jít na rok od sebe a pak to zkusit ještě jednou, čehož minimálně ona dle svých slov rozhodně nelituje: „Jsem ráda, že jsme ještě zkusili znovu zabojovat a udrželi jsme rodinu další dva roky. Bohužel poslední rok jsme už opět nebyli šťastní, dohadovali se, oba jsme měli jiné představy o životě a trápili se.“

Mašlíková vysvětlila, že když začala psychickou zátěž pociťovat i na zdraví, došli s manželem loni v létě k závěru, že „bude lepší, aby se naše cesty podruhé a definitivně rozešly a my zůstali už jen rodiči našeho úžasňáka Andreaska.“ I přes probíhající rozvod však spolu Hanka a André dle jejích slov stále žijí a snaží se konec manželství vyřešit dohodou jako dva dospělí lidé.

„Dokonce spolu stále žijeme v jedné domácnosti, snad to neskončí vraždou,“ podotkla na závěr s humorem sobě vlastním Hanka. Ta nakonec přidala ještě pár slov v příbězích na Instagramu, kde napsala: „Nebudu lhát, ulevilo se mi. Půl roku mlžit, usmívat se, když je vám spíš do pláče, bylo opravdu psychicky náročné. Děkuji za vaše zprávy.“

A nezapomněla podotknout, že minimálně jeden z nich dvou už ze zveřejnění informace o rozvodu má malou, neskrývanou radost. „Zatímco lidi řeší náš rozvod a Andrému narostly stovky sledujících ženského pohlaví (mohly počkat aspoň do zítra), já si odjela nohy. Vypluje na povrch rozvod a ženské piraňky neztrácí čas,“ napsala očividně pobavená Mašlíková k fotce manželových upozornění, kde se to jen hemží novými sledujícími ženského pohlaví.

Hanka v posledních letech našla velkou vášeň ve cvičení a starosti o své tělo:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.