K rozvodu už se vyjádřil i André Reinders. Velká životní prohra, potvrdil slova Mašlíkové

Několik let se snažili slepit vztah a vytvořit funkční rodinu pro svého syna Andrease, přesto se nakonec rozhodli, že bude lepší se rozvést. Rozpad vztahu úspěšně tajili půl roku. Hana Reinders Mašlíková (41) a André Reinders (42) na sociálních sítích popsali, co se stalo, a v zásadních věcech se shodují.

Vztah na pokraji kolapsu mohla naznačit slova Hanky Mašlíkové už loni v říjnu, kdy přiznala, že s manželem zůstávají prakticky jen kvůli synovi. „Doma máme Itálii, máme rozdílné názory a štveme se. Furt se to ale snažíme kočírovat. Nedovedu si představit, že bychom měli střídavou péči. To je to, co nás drží při sobě,“ řekla tehdy Hanka pro eXtra.cz. Jak ale naznačuje její nynější vyjádření, už tehdy byli s manželem od sebe.

Obrovská životní prohra

„Uvědomila jsem si, že po půl roce už je čas jít s pravdou ven. Omlouvám se, že jsem to nepřiznala dřív, ale tohle opravdu není věc, na kterou by byl člověk pyšný a chtěl to hlásat do světa. Je to pro mě obrovská životní prohra,“ svěřila se Hana Mašlíková na svém profilu na Instagramu s tím, že byla donucena reagovat na anonym zaslaný novinářům.

Jako životní prohru popisuje rozvod také André Reinders, který se k celé události vyjádřil o den později. „Nerad řeším osobní věci na sociálních sítích, ale tohle člověk nemůže přejít mlčením, zvlášť když se vás na to neustále někdo ptá. Ano, po devíti letech vztahu a sedmiletém manželství je náš vztah s mojí ženou bohužel u konce. Je to pro mě osobně velká životní prohra, protože jsem snil a usiloval o úžasné rodině a skvělém společném životě až do smrti,“ napsal.

Potvrdil slova své manželky, že už si poslední rok nedokázali užívat společného života. Jak zmínila Hanka, nejezdili dokonce už ani na společné dovolené. K rozvodu tedy nakonec přece jen došlo, i když si z podobných důvodů Hana a André Reinders dali před několika lety pauzu, načež se k sobě zhruba po roce zase vrátili, především kvůli synovi.

„Oba se budeme aspoň snažit být těmi nejlepšími rodiči našeho úžasného syna Andreaska, byť žijícími odděleně,“ zakončil smutně André Reinders. Dvojice spolu dle jejich slov stále žije ve společné domácnosti a společnou komunikaci nejspíš také v klidu zvládají. Hanka se krátce po veřejném oznámení jejich rozvodu v příbězích na Instagramu s nadsázkou pochlubila fotkou s přibývajícími počty sledujících žen, které se „vrhly“ na profil jejího expartnera, jenž je teď volný.

Podívejte se také na rozhovor s Hanou Reinders Mašlíkovou o MMA:

Sdílejte článek
Štítky rozvod Instagram vztah manželé André Reinders Hana Mašlíková

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.