Celebrity

3. ledna 2024 16:13

Josef Šťastna

Nenápadná kostka a 1000 metrů čtverečních zahrady. To je nové bydlení Ivany Gottové

Ivana Gottová (47) si vyhlédla nový domov a opustí vilu na Bertramce. Vdova po slavném zpěvákovi a její dvě dcery se budou stěhovat do domu, který vyrostl na prestižní adrese.

Ivana Gottová už v roce 2023 oznámila, že legendární vilu na Bertramce hodlá zpřístupnit veřejnosti a udělat z ní muzeum Karla Gotta. Podle informací magazínu Rytmus života podepsala jako jednatelka společnosti Karel Gott Agency s.r.o. smlouvu o koupi nemovitosti v lokalitě Císařská vinice.

„Rozhodla jsem se spolu se svými dcerami, že u příležitosti Karlových nedožitých pětaosmdesátých narozenin a čtvrtého výročí jeho odchodu zpřístupníme náš dům v ulici Nad Bertramkou. Uvidíte naši milovanou vilu autenticky tak, jak v ní můj muž žil v letech 1974 až 2019,“ prozradila Ivana Gottová deníku Blesk s tím, že její rozhodnutí by Karel Gott určitě přijal s nadšením.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Ivana Gottová vyplácí Karlově dceři štědrou apanáž

Ivana Gottová a její dcery získají s novým domovem klid a luxus. Developer slibuje nízkoenergetický standard s kvalitním zateplením, zdravý vzduch díky systému unikátní filtrace, velkoformátová izolační trojskla a samozřejmě dokonalou ochranu objektu včetně důmyslného kamerového systému.

Císařská vinice ve 3D modelu 🏡 Pro zájemce a klienty jsme ve spolupráci s ADC studio připravili model Císařské vinice. Přijďte si jej prohlédnout naživo ze všech stran. ↪️ bit.ly/Cisarskavinice_ve_3D

Posted by Císařská vinice on Tuesday, November 24, 2020

Web eXtra.cz uvedl, že Gottová získá dům o velikosti 5+kk s užitnou plochou 305 metrů čtverečních, zahrada pak má rozlohu 1004 metrů čtverečních.

Dům Ivany Gottové se nachází uprostřed zástavby, takže další domy budou vytvářet přirozenou bariéru před případnými zvědavci.

Ivana Gottová vzpomínala na svého muže i prostřednictvím unikátního dokumentu:

Sdílejte článek
Štítky Karel Gott zahrada bydlení Ivana Gottová vila Bertramka Blesk metr čtvereční

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.