Celebrity

10. srpna 2023 15:30

David Laštovka

Ivana Gottová vyplácí Karlově dceři štědrou apanáž. Lucii pravidelně přispívá na děti

Karel Gott by oslavil 84 narozeniny

Zatímco Dominika, nejstarší dcera Karla Gotta, má s vdovou Ivanou vztahy velmi špatné, s druhou zpěvákovou dcerou Lucií Ivana vychází skvěle. Jak se nyní ukázalo, dokonce jí už tři roky vyplácí velmi štědrou apanáž. Kolik jí na účet každý měsíc posílá?

Karel Gott před svou smrtí rozhodl o tom, kdo po něm bude dědit. Svým nemanželským dcerám, Dominice a Lucii, ještě za života daroval každé 6 milionů korun s tím, že se vzdají nároku na dědictví. Obě dohodu podepsaly.

Jak nyní informoval deník Blesk, Ivana Gottová se po manželově smrti snažila Lucii do dědictví znovu dostat, čímž ovšem narazila u notářky Aleny Procházkové. Ta na základě podepsaných dokumentů z roku 2017 vše zarazila. A tak vdova vymyslela něco jiného. Podle deníku Blesk s Lucií uzavřela dohodu o vyplácení apanáže.

„Nabídla jí, že jí bude posílat 15 tisíc korun jako příspěvek pro ni a 7 tisíc korun na děti,“ uvedl zdroj. Lucie, která je matkou tři synů, s dohodou nadšeně souhlasila a je za ni Ivaně vděčná. Tyto peníze pobírá už od roku 2020.

Táta by se divil, vzkázala Dominika

Prvorozená zpěvákova dcera Dominika, která žije ve Finsku, od Ivany nepobírá nic. Dlouhodobě mezi sebou mají vztahy velmi napjaté. Dominika se s ní a svými nevlastními sestrami, Lucií, Charlottou Ellou a Nelly Sofií, naposledy viděla na tatínkově pohřbu.

„Nemáme spolu žádný kontakt. Nepíšeme si, nevoláme si. Nic se nezměnilo,“ svěřila se Dominika v rozhovoru pro web Prima Ženy. Dědictví a finanční vypořádání po otci je pro ni už uzavřená kapitola. „Rozhodla jsem se, že už to nebudu řešit. Kdo se chtěl napakovat, se napakoval. Myslím, že by se táta divil,“ uvedla Dominika Gottová pro deník Aha! Karel Gott by 14. července oslavil 84. narozeniny, zavzpomínat na něj můžete v úvodním videu.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.