Charlotte Gottová slaví sedmnáct. Na sítích se skrývá, ale můžeme od ní čekat velké věci

Dceru Ivany Gottové (47) a zesnulého legendárního zpěváka Karla Gotta (†80) mnozí stále vidí jako malou holčičku, přestože přesně za rok již vstoupí do světa plnoletých. Karel Gott se ve svých nejmladších dcerách Charlottě a Nelly doslova viděl a znamenaly pro něj úplně všechno. Především pak Charlotte se mistrovi nejvíce podobá a podědila po něm i umělecké vlohy.

Děti bývají často podobné svým rodičům a zdědí po nich nejen dobré a špatné vlastnosti, ale také svůj vzhled. Charlotte Ella je toho důkazem. Po slavném otci zdědila nejen pěvecký talent, ale i podobu. Možná nejvíc ze všech jeho čtyř dcer. Její o dva roky mladší sestra Nella Sofie je také pěvecky i pohybově velmi nadaná, podobná je však více mamince.

Přečtěte si také: Největší úspěch krátké kariéry. Z dcery Karla Gotta byla unesená i Dara Rolins

Pěvecký talent zdědila po otci

Charlotte svůj talent na zpěv předvedla především ve společném hitu s otcem, s názvem Srdce nehasnou, který pro ně napsal Richard Krajčo ze skupiny Kryštof. Sám Gott řekl, že společná píseň ho dojala a skvěle jim sedla: „Nese v sobě emoční hloubku a energii rozpravy mezi otcem a jeho dospívající dcerou. Jsem hrdý na to, s jakým nasazením a profesionalitou Charlottka píseň nazpívala,“ řekl tehdy pyšný otec.

V červnu loňského roku proběhl v pražské O2 areně očekávaný koncert Pocta Karlu Gottovi, na kterém Charlotte zazpívala znovu, společně i s Darou Rolins (50), a všem dokázala, že do ní věčný slavík vkládal veškeré naděje oprávněně. Mladá dáma předvedla, že mimořádný talent po otci opravdu má.

Kromě Charlotte a Nelly měl Karel Gott ještě dvě dcery z předešlých vztahů. Nejstarší Dominiku, která žije střídavě v Česku a Finsku, měl se svou partnerkou Antonií Zacpalovou. Druhou dceru Lucii, která po zpěvákovi zdědila výtvarné nadání, měl po krátkém románku s Ivetou Kolářovou.

Podívejte se, jak Charlotte zazpívala s tatínkem píseň Zvonky štěstí:

Hvězda sociálních sítí

Přestože svůj soukromý život Charlotte skrze sociální sítě často nesdílí, na Instagramu ji sleduje už více než 128 tisíc lidí. Její pouhé čtyři doposud zveřejněné příspěvky si oblíbily tisíce lidí.

S příspěvky na sociálních sítích je Charlotte velice opatrná. Jednou za čas zveřejní fotku z dovolené, která je většinou bez komentáře a ani fanoušci nemají možnost pod příspěvkem diskutovat. Z fotografií a jejího vystupování je zřetelné, že po svém otci zdědila také velké charisma a fotogeničnost. Každým rokem je podoba znát čím dál tím více.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.