Dominiku Gottovou opět sužují problémy. Podle kamarádky chodí jíst mezi bezdomovce

Prvorozená dcera Karla Gotta Dominika (49) to v životě neměla nikdy jednoduché. Po problémech v Česku se rozhodla začít nový a lepší život za hranicemi. Přestože ji v jejím rozhodnutí slavný otec i na dálku finančně podporoval, peníze uměla rychle utratit. Navíc měla po boku manžela Tima Tolkkiho divoký životní styl. Její život je několik let jako na houpačce a nyní má údajně opět velké finanční problémy. Jedné ze své kamarádek se prý měla svěřit, že opět navštěvuje jídelny pro lidi bez domova.

Není tomu tak dlouho, co se objevily informace o tom, že Dominika Gottová má být několik měsíců bez pravidelného příjmu. Hlavním důvodem bylo odebrání státní podpory, což v jejím případě dělalo zhruba 40 tisíc korun měsíčně.

S finanční situací jí tehdy nepomohlo ani dědictví po zesnulém otci, kterého se nakonec vzdala a rozhodla se pro klidný život v ústraní, mimo pozornost médií – podobně jako to celé roky zvládá právě její mladší sestra Lucie.

„Rozhodla jsem se, že už to nebudu řešit! Kdo se chtěl napakovat, se napakoval. Myslím, že by se táta divil,“ svěřila se na podzim Gottová pro deník Aha!, dle kterého nakonec byly součástí dědického řízení po smrti Karla Gotta (†80) jen manželka Ivana a její dcery Charlotte Ella (16) a Nelly Sofie (14).

Přečtěte si také: Místo pohádkového dědictví tvrdá práce. Dominika Gottová bojuje o pozici u ostrahy

Dominiku má nyní živit manžel na dálku

Aktuální finanční problémy si ale Dominika způsobila především sama. Práci již delší dobu odmítá, zejména z důvodu, že chození mezi lidi jí nedělá dobře.

„Slibovala, že nastoupí do práce, ale zatím se tak nestalo. Nechce pracovat, téměř vůbec nevychází z domů a působí nešťastně. Jako by neměla chuť do života,“ sdělila její kamarádka pro web Expres.cz.

Dominika má nyní spoléhat hlavně na svého manžela Tima Tolkkiho (57), který se živí jako lektor hry na kytaru a příliš zodpovědný také není.

„Teď si nějaké peníze vydělává, ale nebude to žádná sláva. Dominiku v podstatě živí na dálku, ale jak dlouho to vydrží? Těžko říct. Ona pořád věří, že si Timo brzy založí svou firmu a Dominika pro něj bude pracovat z domova jako asistentka. Je to život v nejistotě,“ uvedla pro bulvární web expres.cz osoba, která má mít k Dominice blízko.

Podívejte se na zpověď Dominiky Gottové:

Finanční problémy Dominiku donutily šetřit, kde jen to je možné. Dle slov její kamarádky má dcera zesnulého legendárního zpěváka opět navštěvovat jakési jídelny pro lidi v nouzi, kde se naobědvá doslova za pár korun. „Pochvaluje si, že jí to skoro nic nestojí a nají se slušně. Chodí tam na obědy už na 11. hodinu,“ uvedla její kamarádka pro expres.cz.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.