Filmový festival Karlovy Vary

11. července 2024 10:07

Vanesa Havlíková , Dominika Benešová

Nejen šaty, ale i kostýmky. V Karlových Varech v nich zazářily Žilková i Krainová

Každoroční Mezinárodní filmový festival v Karlových Varech není jen přehlídkou filmového umění, ale také módní inspirací. Na letošním festivalu se objevila řada známých osobností, které okouzlily svými outfity. K vidění byly nejen noblesní róby, ale také elegantní kostýmky. Inspirujte se u slavných a zakomponujte nestárnoucí kostýmky také do svého šatníku.

Karlovy Vary se na devět dní staly centrem největšího kulturního dění v celé republice. Do lázeňského města zavítali turisté z Česka, ale i ze zahraničí. Událost si nenechaly pochopitelně ujít ani známé osobnosti, které tam vyrazily nejen za filmy, ale i za zábavou. Festival tak nabídl kulturní, ale i módní zážitek.

Čtěte také: Místo kabátů kostýmky. Eva Pavlová pokračuje v eleganci, nově vynesla mladistvou modrou

Nadčasová elegance v bílém

Modelka Simona Krainová na letošním festivalu zazářila v kostýmku hned několikrát. Na jednu z nejluxusnějších party ve Varech vynesla černé sako s kraťasy, které doplnila o černý klobouk, v kterém byla naprosto nepřehlédnutelná. Vynesla ale také elegantní sněhově bílý kostýmek s hlubokým výstřihem, který doplnila výraznými slunečními brýlemi a minimalistickými šperky.

Také bývalá královna krásy a farmaceutka Jana Doležalová okouzlila všechny přítomné svým bílým kostýmkem. Střih kostýmku zdůraznil její perfektní siluetu a zároveň působil sofistikovaným a elegantním dojmem. Právě díky nejrůznějším střihům lze kostýmek přizpůsobit svému typu postavy. Plným křivkám sluší kalhoty s vysokým pasem a projmuté sako, rovné figuře poté spíš oversize kousky.

Žilková a Vagnerová se barev nebojí

Herečka Hana Vagnerová během festivalu ukázala, že se barev nebojí. V zářivém fialovém kostýmku ze saténu pod světly reflektorů vynikla ještě o něco více než obvykle. Asymetrický design kalhot se širokými nohavicemi v kombinaci se sakem doplnila o jednoduché doplňky včetně elegantních hodinek a opět ukázala, že cit pro módu zkrátka nezapře.

Barvy má v oblibě také herečka Veronika Žilková. Kromě úchvatné červené róby, v které se objevila na slavnostní premiéře filmu Světýlka, na němž se koprodukčně podílela televize Prima, vynesla v Karlových Varech také elegantní olivově zelený kostýmek s vázáním v pase, který dokonale zdůraznil její ženské křivky. Outfit doplnila o jednoduché doplňky, jako jsou minimalistické šperky a béžová kabelka, stejně jako v šatech, tak i v kostýmku byla nepřehlédnutelná.

Pokud si i vy chcete pořídit nějaký hezký dámský kostýmek, v kolekcích velkých módních řetězců se to nyní kostýmky jen hemží. Rozsáhlou nabídku seženete například v obchodě Marks & Spencer. Najdete tam jak kostýmky kalhotové, tak i kraťasové či komplety tvořené z tvídového sáčka a sukně.

Podívejte se na přehlídku návrhářky Beaty Rajské, která byla plná elegantních kousků:

Za půjčení oblečení na Mezinárodní filmový festival Karlovy Vary pro redaktorky webu Prima Ženy děkujeme značce Marks & Spencer.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 10. 2024

Cesty se budou pravděpodobně potýkat s mechanickými potížemi a zpožděními všeho druhu. Nakonec se do cíle dostanete, ale budete muset být trpěliví. Pokud míříte na letiště, nezapomeňte si s sebou vzít dlouhou knihu, aby bylo čekání snesitelnější. Pokud míříte jen přes město, vezměte si s sebou oblíbenou hudbu, která vám zlepší náladu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.