Móda a krása

31. května 2023 18:31

Marie Makovská

Místo kabátů kostýmky. Eva Pavlová pokračuje v eleganci, nově vynesla mladistvou modrou

V zimě Eva Pavlová (58) vynesla několik elegantních kabátů, které jí velmi slušely, a tak není divu, že hned jak se oteplilo, tak je nahradila saky a kostýmky. Prezident Petr Pavel (61) se svou ženou vyrazili na dvoudenní návštěvu Rakouska a pro tuto příležitost první dáma zvolila zářivě modrou. A okamžitě v ní omládla.

Outfity paní Pavlové jsou ostře sledované už od samotného počátku kandidatury Petra Pavla na prezidenta. A nutno říct, že módních přešlapů bylo v jejím případě zaznamenáno jen málo, jestli vůbec nějaké. O oblékání prezidentského páru se starají stylistky a Eva Pavlová jede na vlně vkusu a elegance.

Korunovace Karla III. byla velkou událostí i pro náš prezidentský pár. Také zde bylo bedlivě sledováno, co první dáma obleče:

Aktuálně se prezidentský pár vydal na dvoudenní návštěvu do Rakouska, kde se setká s rakouským prezidentem Alexanderem Van der Bellenem. Na cestu vyrazili vlakem a byli vyfoceni hned na nádraží. Touto návštěvou zakončí prezident Pavel sérii cest do sousedních zemí, kterou zahájil krátce po inauguraci.

Mohlo by vás zajímat: První dáma nemá povinnosti ani plat. Inspirací bude Pavlové Havlová i Masaryková

Petr Pavel vynesl klasicky skvěle padnoucí oblek černé barvy s modrou kravatou a bílou košilí a Eva Pavlová zkombinovala bílý vršek se zářivě modrým sakem delšího střihu se zlatými knoflíky a na oko pohodlné světle modré kalhoty, jako dělané na dlouhou cestu. Outfit doplnila světlými botami bez podpatku a béžovou kabelkou, celý tak působil jarně a nenuceně.

Konkrétně tento odstín modré Evě Pavlové k jejímu krátkému blond sestřihu výjimečně sluší a jako by v něm okamžitě omládla. Může tak tuto barvu směle zařadit například k už opěvované růžové, která jí byla odborníky na módu v minulosti několikrát pochválena.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 3. 2024

Jste nadaní způsobem, o kterém ani nevíte, Berani. Dnes možná tento dar nečekaně odhalíte. Možná si na okraj vzkazu pro přítele načmáráte hloupou kresbu. Její zkoumání odhalí nápad, který by se hodil na ilustraci dětské knížky. Možná jsou i jiné věci, které byste mohli ve svém životě dělat. Prozkoumejte další možnosti na internetu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.