Móda a krása

31. května 2023 18:31

Marie Makovská

Místo kabátů kostýmky. Eva Pavlová pokračuje v eleganci, nově vynesla mladistvou modrou

V zimě Eva Pavlová (58) vynesla několik elegantních kabátů, které jí velmi slušely, a tak není divu, že hned jak se oteplilo, tak je nahradila saky a kostýmky. Prezident Petr Pavel (61) se svou ženou vyrazili na dvoudenní návštěvu Rakouska a pro tuto příležitost první dáma zvolila zářivě modrou. A okamžitě v ní omládla.

Outfity paní Pavlové jsou ostře sledované už od samotného počátku kandidatury Petra Pavla na prezidenta. A nutno říct, že módních přešlapů bylo v jejím případě zaznamenáno jen málo, jestli vůbec nějaké. O oblékání prezidentského páru se starají stylistky a Eva Pavlová jede na vlně vkusu a elegance.

Korunovace Karla III. byla velkou událostí i pro náš prezidentský pár. Také zde bylo bedlivě sledováno, co první dáma obleče:

Aktuálně se prezidentský pár vydal na dvoudenní návštěvu do Rakouska, kde se setká s rakouským prezidentem Alexanderem Van der Bellenem. Na cestu vyrazili vlakem a byli vyfoceni hned na nádraží. Touto návštěvou zakončí prezident Pavel sérii cest do sousedních zemí, kterou zahájil krátce po inauguraci.

Mohlo by vás zajímat: První dáma nemá povinnosti ani plat. Inspirací bude Pavlové Havlová i Masaryková

Petr Pavel vynesl klasicky skvěle padnoucí oblek černé barvy s modrou kravatou a bílou košilí a Eva Pavlová zkombinovala bílý vršek se zářivě modrým sakem delšího střihu se zlatými knoflíky a na oko pohodlné světle modré kalhoty, jako dělané na dlouhou cestu. Outfit doplnila světlými botami bez podpatku a béžovou kabelkou, celý tak působil jarně a nenuceně.

Konkrétně tento odstín modré Evě Pavlové k jejímu krátkému blond sestřihu výjimečně sluší a jako by v něm okamžitě omládla. Může tak tuto barvu směle zařadit například k už opěvované růžové, která jí byla odborníky na módu v minulosti několikrát pochválena.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 1. 5. 2024

Je frustrující, když práce stojí v cestě romantice a společenským aktivitám. Přesně to dnes cítíte, Berani. Vaše myšlenky jsou zaměřeny na večerní a víkendové aktivity, ale povinnosti máte na stole. Nezoufejte. Jednoduše si dejte závazek, že uděláte to, co se od vás očekává, a užijte si dnešní večer s jistotou, že jste splnili své povinnosti.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.