Celebrity

17. února 2023 11:39

Marie Makovská

Prezident chce být na známce jen v nezvyklé poloze. Proč mu žena kontroluje esemesky?

Prezident Petr Pavel v 7 pádech Honzy Dědka

Dnes už zvolený prezident Petr Pavel si pro oznámení své kandidatury vybral talkshow 7 pádů Honzy Dědka a nyní sem zavítal znovu, aby s oblíbeným moderátorem probrali apolitická a všední, avšak neméně důležitá témata. Proč Petr Pavel nechce viset na portrétu ve školách a jak se on a jeho žena staví k otázce prezidentských poštovních známek?

V odlehčeném a prvním nepolitickém rozhovoru od svého zvolení to nový prezident prozradil Honzovi Dědkovi. Rozpovídal se také o důvodu, proč mu manželka Eva Pavlová kontroluje zprávy.

Bývalo zvykem mít v každé školní učebně portrét prezidenta. To se s nástupem Petra Pavla na Hrad s největší pravděpodobností změní. „Slyšel jsem, že se o tom lidé baví, ale já tomu nejsem moc nakloněn. Zkoušel jsem si nacvičit tu polohu (imituje Zemanův portrét se sepnutýma rukama pod bradou – pozn. red.), ale moc mi to nešlo,“ vysvětlil své důvody s humorem Petr Pavel.

Mohlo by vás zajímat: První dáma z ní nebude, Pavlová žádá jiný titul. Pavel uhranul Česko jemným gestem

Původně nechtěl ani svou podobiznu na poštovní známce. Představa se nelíbila hlavně první dámě Evě Pavlové, která, jak prezident prozradil, nahlíží, kdo mu píše a zda je to žena, či muž. „Mě by vůbec nenapadlo, že to bude téma, které bude lidi zajímat. Ale když jsem slyšel těch ohlasů a různých volání na sociálních sítích… Když jsem tam četl vzkazy od některých dam, moje žena se k tomu celkem nepřekvapivě postavila velmi kategoricky, a tak jsem řekl: Máš pravdu, žádné známky nebudou…“ poukázal na skutečnost, že by byl na poštovních známkách olizován. „I když dneska už jsou i ty samolepicí,“ dodal pobaveně.

Přečtěte si také: Eva Pavlová jako samoživitelka měla jen na pár koleček šunky

Moderátor Honza Dědek Petra Pavla pohotově překvapil maketou rámečku poštovní známky a prezident s radostí ukázal, jak by na známce vypadal. Vysvětlil ale, že kdyby bylo po jeho, vybral by si pro zvěčnění úplně jiné situace a polohy. Vtipně je popsal v rozhovoru, který můžete zhlédnout ve videu v úvodu článku a celý díl už v úterý 21. 2. od 21:35 v 7 pádech Honzy Dědka na Primě.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.