Celebrity

26. června 2024 16:10

Vanesa Havlíková

Celebrity v červené: Odvážná Rolins, Bílá s rubikovou kostkou i sametový Peroutka

Červená je barva symbolizující vášeň a sílu a odjakživa patří k velmi oblíbeným. Nadšenci módy ji buď milují, nebo nenávidí a v posledních letech se stala výrazným trendem. Podívejte se, jak se známým osobnostem daří zakomponovat červenou do outfitů.

Červená patří k univerzálním barvám, která se hodí jak pro formální, tak pro neformální příležitosti. V kombinaci s neutrálními odstíny nebo jako dominantní prvek outfitu dokáže každému looku dodat ten správný šmrnc a sofistikovanost. Právě tato barva se stala neodmyslitelnou součástí šatníku českých celebrit.

Čtěte také: Módní trendy pro léto 2024: Velké prošívané tašky, baleríny i nadčasové bílé tenisky

Bílá s netradiční kabelkou a oblečená/neoblečená Rolins

Přestože si zpěvačka Lucie Bílá (58) potrpí na luxus, nebrání se ani módním doplňkům za pár korun. Na nedávný křest klipu písničkáře Pokáče vynesla červený komplet skládající se ze saka a kalhot, který zcela rozbila zpěvaččina netradiční kabelka ve tvaru rubikovy kostky. Ta díky svým výrazným kontrastům zcela upoutala pozornost všech přítomných hostů.

Pozornost svým outfitem upoutala minulé léto také slovenská zpěvačka Dara Rolins (51). Ta oblékla asymetrickou červenou róbu z průsvitné látky, která zářila na kilometry daleko. Dara má i po padesátce skvělou postavu, na které pravidelně pracuje, není tedy divu, že se nebojí své přednosti ukázat. Jelikož byly šaty opravdu velmi odvážné, každou chvíli se zpěvačka ujišťovala, že přece jen neukázala více, než by sama chtěla.

Stylová Bernášková, Myslivcová i Peroutka

Herečka Jana Bernášková (43) zkrátka ví, co jí sluší, a už několikrát potvrdila, že na slavnostní události vždy vybere vhodný outfit, ve kterém vypadá skvěle. Na přehlídku sourozenců Ponerových tentokrát vynesla komplet skládající se z černého topu a širokých kalhot stejné barvy, které doplnila o červené doplňky. Konkrétně o dlouhé červené sáčko, červené lodičky a červenou kabelku na zlatém řetízku. Outfit měla barevně velmi dobře sladěný. Kombinace červené a černé zkrátka nikdy nezklame.

Zmiňovanou přehlídku si nenechala ujít ani influencerka Dominika Myslivcová (29). Ta oblékla rudé šaty ke krku s dlouhými rukávy poseté kamínky a ve spodní části i peříčky. Červenou barvu nemusí do svých outfitů zařazovat jen dámy. Například zpěvák Milan Peroutka (34) na koncert v Divadle Broadway, kde vzdal poctu Karlu Svobodovi, oblékl červený sametový oblek, který doplnil o bílou košili a černý motýlek.

Langerová a Štěpánová šláply vedle

Ne všichni však umí červenou barvu vynést. Zpěvačka Aneta Langerová (37) se objevila na tiskové konferenci ke 20 letům tropického skleníku Fata Morgana v červených šatech, na kterých by na první pohled nebylo nic špatného, kdyby k nim zvolila správné doplňky. Bohužel je zkombinovala s červeným šátkem, který uvázala poněkud nešťastně, a celkový look tak zcela pokazila.

Příliš překombinovaný outfit vynesla také herečka Barbora Štěpánová (64). Ta se rozhodla pro černé šaty, které doplnila o červenou lesklou bundičku, bílou kabelku a deštník se vzory. Přestože namixovala pouze tři barvy, spolu s jejími výraznými zrzavými vlasy to bylo už trochu příliš.

Podívejte se na přehlídku sourozenců Ponerových, která byla plná módní inspirace:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 6. 2024

Berani, dnes se cítíte poněkud citlivě. Možná budete chtít zachránit každé zraněné zvíře u silnice. Spojte tento pečovatelský a milující instinkt s pudem bojovníka, který se ujme vedení a povede boj. Toto silné energetické duo je velmi akční. Vyšlete své láskyplné vnitřní instinkty do světa, aby konaly dobro.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.