Celebrity

12. května 2024 06:30

Vanesa Havlíková

Milan Peroutka s Dominikem upekli dort lásky. Kromě módy je pojí i vášeň ke sladkému

Zpěvák Milan Peroutka (33) od té doby, co tvoří pár s Dominikem Roubínkem (25), jenom kvete. Nejenže kam přijde, tam rozdává pozitivní náladu, ale kromě zpívání by se uživil i jako cukrář. K pečení ho přivedl právě jeho partner.

Muzikál s hity Waldemara Matušky Láska nebeská oslavil v Divadle Broadway již 100. reprízu. Při té příležitosti se sešli všichni, kdo se na něm podílejí, a pochutnali si na slavnostním dortu Lásky nebeské, který upekl vlastnoručně Milan se svým Dominikem.

Čtěte také: Milan Peroutka obléká outfity za desítky tisíc. Do luxusu ho zahaluje partner

Láska k pečení

„Mám rád oslavy, takže když je příležitost něco slavit, rád se účastním. Tentokrát jsme slavili přímo v divadle na jevišti. Na každé správné oslavě nesmí chybět dort, na tu dnešní jsme s mým Dominikem upekli dort pod vedením Besky,“ svěřil se představitel hlavní role Ondřeje Macháčka Milan Peroutka.

Jednalo se o ojedinělou záležitost, nebo si Milan pečení opravdu oblíbil? „Doma pečeme docela často, už jsme zkoušeli skoro vše, od kynutého až po odpalované těsto. V poslední době se snažíme hledat zdravější a lehčí recepty, které se k tomu letnímu počasí vlastně i hodí,“ prozradil Milan Peroutka exkluzivně pro web Prima Ženy.

Přečtěte si: Střídají partnery, klasická rodina mizí, říká matka Milana Peroutky. Gayům přeje manželství

A jaká je jeho vůbec nejoblíbenější sladkost? „Co se týče mého nejoblíbenějšího dezertu, asi si úplně nedokážu vybrat, ale nejraději mám, když je tam minimum korpusu a co nejvíce náplně,“ objasnil Peroutka s tím, že nejraději má kombinaci čerstvého ovoce, marmelády a lehkého krému.

Podívejte se na rozhovor s Milanem Peroutkou:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 1. 7. 2024

Jste dynamická osobnost, Berane. Díky dnešní nebeské energii byste se měli snažit nevynakládat energii na nesmyslné rozhovory. Snažte se být trochu pragmatičtější. Velmi pečlivě zvažte případné kompromisy. Pokud budete stát pevně na svém, dosáhnete svých cílů mnohem rychleji.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.