Milan Peroutka obléká outfity za desítky tisíc. Do luxusu ho zahaluje partner

Zpěvák Milan Peroutka (33) od té doby, co tvoří pár s Dominikem Roubínkem (25), jenom kvete. Nejenže kam přijde, tam rozdává pozitivní náladu, ale každý, kdo se zajímá o módu a sleduje jeho outfity, musel zaregistrovat změnu zpěvákova stylu oblékání. Právě za tou stojí jeho partner Dominik, jenž svou drahou polovičku stylizuje do opravdu luxusních módních kousků.

Pokaždé když se Milan Peroutka objeví ve společnosti, strhne na sebe svým outfitem pozornost. O styling se mu stará jeho partner Dominik, který se inspiruje nejnovějšími módními trendy, nebojí se extravagance a zkrátka ví, jaký dress code na danou událost zvolit.

Čtěte také: Milan Peroutka dal partnerovi holubí kabelku. Sám dostal pozvání do tajemného bytu

Oblečení od světových návrhářů

Mezi nejzajímavější a nejluxusnější outfity, které Peroutka v poslední době oblékl, patří bezpochyby stylový bílý oblek s potiskem od britského návrháře Alexandera MCQueena. Ten vynesl na premiéru nové série, která se promítala v pražském kině Lucerna. Pánský komplet vyjde v přepočtu na 85 tisíc korun a zpěvák v něm byl za hvězdu večera.

Outfit v podobně vysoké částce vynesl Peroutka ještě několikrát. Za zmínku rozhodně stojí také fialový blejzr italské značky Gucci, který oblékl opět na premiéru nového filmu. Ve stejném obleku, jenž vyjde na téměř 70 tisíc, se na červeném koberci objevil například americký zpěvák Jared Leto (52). Extravagantní outfit v trendy barvě Peroutka nakombinoval s černými doplňky a poukázal tak na to, že ani muži se nemusí bát vynést jiné barvy než černou a bílou.

Přečtěte si: Známe barvu roku 2024. Peach Fuzz vyzařuje teplo, odráží soucit a spojuje

Barev se Peroutka nebojí

Šatník Peroutky je tedy z hlediska barev velmi vyvážený a různorodý. Díky tomu může zvolit vhodný outfit pro různé příležitosti. Nerozhodil ho například ani žlutý dress code, který byl zadán pro hosty premiéry ONEMANSHOW: The Movie. Zpěvák vynesl žluté tričko z dílny japonského návrháře v ceně 6 tisíc korun a jeho partner Dominik se s ním sladil, když zvolil žlutý bomber od stejného návrháře, který vyšel na 24 tisíc korun.

Vůbec nejbarevnější outfit poté Peroutka vynesl na předávání hudebních cen, na které dorazil v pestrobarevném károvaném obleku a jeho partner ho doprovodil v klasickém černém smokingu. Pro černou barvu se Peroutka rozhodl během vánočního koncertu, na kterém se kompletně zahalil do černých flitrů. Opět se jednalo o stylové kousky oblečení, které vyšly v přepočtu na zhruba 80 tisíc korun a byly od belgické značky Dries Van Noten.

Luxusní outfity byly k vidění také na letošním předávání Zlatých glóbů:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.