Milan Peroutka dal partnerovi holubí kabelku. Sám dostal pozvání do tajemného bytu

Herec Milan Peroutka před časem vstoupil do registrovaného partnerství s přítelem Dominikem. Teď si pro sebe zamilovaný pár připravil několik překvapení včetně luxusních dárků.

Je tomu měsíc, co se dvojice rozhodla svůj vztah stvrdit oficiální cestou a vstoupila do registrovaného partnerství. Svatba herce Milana Peroutky a jeho přítele Dominika Roubínka se konala na zámku Mcely. První měsíc v chomoutu zhodnotil zpěvák pozitivně. „Byl krásný, bylo to hodně intenzivní, spoustu věcí řešíme, budeme řešit, ale všechno je v pořádku a máme se dobře,“ prozradil Peroutka pro Super.cz.

Mohlo by vás zajímat: Milan Peroutka sdílel fotku se svým mužem. Chtěl jsem vám to říct, ale bál jsem se, píše

Hned po obřadu vyrazil pár na svatební cestu do Rakouska a Itálie, kde si užívali přítomnost jeden druhého a obdivovali krásy dané země. Dokonce si spolu pořídili i francouzského buldočka, který na ně během jejich cest čekal v psím hotelu.

Podívejte se na nového psa, kterého si partneři pořídili:

Zvířecí kabelka

Pejsek však není jediné zvířátko, které se u nich doma objevilo. Peroutka se na sociálních sítích pochlubil fotografií, která zachycuje Dominika držícího v ruce holuba. K měsíčnímu výročí svatby si totiž dvojice nadělila dárečky a o některé z nich se partneři rozhodli podělit. „Dnes slavíme a Domča ode mě dostal holuba. Viděl ho v Sexu ve městě. To je psaníčko, kdybyste to nepoznali,“ poznamenal vtipně Peroutka.

Mohlo by vás zajímat: Sarah Jessica Parker rozjela trend bizarních kabelek. Přehlídky plní holubi, psi nebo žáby

Právě kabelka značky JW Anderson se objevila v kultovním seriálu Sex ve městě, kde ji vynesla představitelka Carrie, herečka Sarah Jessica Parker. Tento vskutku originální kousek pořídíte v přepočtu za zhruba 16 700 korun. K tomu od něj Dominik dostal ještě růžovou knihu poskládanou z jejich konverzací, které si za dobu vztahu napsali na mobilu. A co od Dominika dostal Peroutka? Zpěvák se pochlubil krásnou kyticí, k níž mu jeho partner připojil tajemný vzkaz: „Jdi do bytu 51.“ Jaké překvapení tam na něj čekalo, si už lze jen domýšlet.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 30. 4. 2024

Berani, tento den nemusí být zrovna nejenergičtější. V poslední době jste tvrdě pracovali a vaše tělo potřebuje čas na doplnění energie. Travte nějaký čas v klidu doma. Schoulete se s čajem a dobrou knihou a nechte svou mysl cestovat, kam chce. I když vaše tělo zpomaluje, vaše mysl je aktivnější než kdy jindy. Mohl by to být plodný čas pro strategické tvůrčí změny, které byste chtěli provést doma nebo v práci.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.