Celebrity

4. července 2023 11:14

redakce Prima Ženy

Zamilovaný Milan Peroutka chce po svatbě dítě. Musíme nějak zadělat, zasmál se

Detaily o svatbě Milana Peroutky

Milan Peroutka (33) o svém soukromí nikdy moc nehovořil a proto leckoho překvapilo, když se na světlo světa dostala informace, že v sobotu uspořádal svatbu. Do registrovaného partnerství vstoupil s Dominikem Roubínkem (25). Ještě než veřejnost vůbec věděla, s kým přesně udržuje vztah, svěřil se, že by rád rozšířil rodinu.

Přestože se v jeho společnosti objevila spousta sympatických lidí, mlžil vždy o tom, zda s některými z nich udržuje vztah. Až loni v listopadu Milan Peroutka přiznal, že je zadaný a na začátku července takzvaně vlezl do chomoutu. Vstoupil do registrovaného partnerství s o osm let mladším Dominikem, s nímž je dle vlastních slov velmi šťastný.

„Mám kluka. Je skvělej. Je natolik skvělej, že jsem se otevřel té možnosti mít kluka. Že jsem ho představil rodině a kamarádům. A přitvrzuju, že jsem se rozhodnul si ho v sobotu vzít a představit i vám,“ napsal oblíbený zpěvák na sociální sítě v delším vzkazu, v němž také přiznal, že měl strach veřejnosti tyto novinky sdělit.

Tajná svatba

V pětihvězdičkovém historickém hotelu Chateau Mcely na Nymbursku se Milan Peroutka oženil, a to potají, aniž by o události věděli jeho fanoušci. Původně chtěli partneři počkat na schválení manželství pro všechny, nakonec ale vstoupili do registrovaného partnerství.

„Jsou spolu od loňského podzimu a Milan se k Dominikovi před nějakou dobou už i přestěhoval. V centru Prahy mají luxusní byt s obrovskou terasou,“ prozradil známý páru deníku Blesk.

Rozšíření rodiny

V únoru vztah Milana Peroutky trval už zhruba půl roku. Ani tou dobou o něm ovšem veřejně vyprávět příliš nechtěl. Přestože čas od času ohledně svého partnera něco málo zmínil, nemluvil konkrétně a nikdo tak netušil, s kým je. Na jaře už byl ale tak zamilovaný, že otevřeně vyprávěl o touze rozšiřovat rodinu.

„U mě je teď všechno dobrý, včetně soukromí. Mám dokonce přírůstek do rodiny – francouzského buldočka Bohouška – a dál chci rodinu také rozšiřovat. Plánuji to," řekl tehdy ohledně své ideální polovičky. „Vypadá to, že jsem ji našel. Teď ještě musíme nějakým způsobem zadělat,“ prozradil tehdy v rozhovoru pro Showtime.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 21. 5. 2024

Jste vstřícní, Berani, ale ve vztazích si často pletete pomáhání s výchovou. Máte tendenci se hodně obětovat. Dnes se možná naučíte říkat ne, když budete mít pocit, že váš partner překročil hranice toho, co mu můžete dát. Pokud to uděláte, možná znovu objevíte něco podstatného, co jste možná cestou ztratili – své ego.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.