Celebrity

4. července 2023 11:14

redakce Prima Ženy

Zamilovaný Milan Peroutka chce po svatbě dítě. Musíme nějak zadělat, zasmál se

Detaily o svatbě Milana Peroutky

Milan Peroutka (33) o svém soukromí nikdy moc nehovořil a proto leckoho překvapilo, když se na světlo světa dostala informace, že v sobotu uspořádal svatbu. Do registrovaného partnerství vstoupil s Dominikem Roubínkem (25). Ještě než veřejnost vůbec věděla, s kým přesně udržuje vztah, svěřil se, že by rád rozšířil rodinu.

Přestože se v jeho společnosti objevila spousta sympatických lidí, mlžil vždy o tom, zda s některými z nich udržuje vztah. Až loni v listopadu Milan Peroutka přiznal, že je zadaný a na začátku července takzvaně vlezl do chomoutu. Vstoupil do registrovaného partnerství s o osm let mladším Dominikem, s nímž je dle vlastních slov velmi šťastný.

„Mám kluka. Je skvělej. Je natolik skvělej, že jsem se otevřel té možnosti mít kluka. Že jsem ho představil rodině a kamarádům. A přitvrzuju, že jsem se rozhodnul si ho v sobotu vzít a představit i vám,“ napsal oblíbený zpěvák na sociální sítě v delším vzkazu, v němž také přiznal, že měl strach veřejnosti tyto novinky sdělit.

Tajná svatba

V pětihvězdičkovém historickém hotelu Chateau Mcely na Nymbursku se Milan Peroutka oženil, a to potají, aniž by o události věděli jeho fanoušci. Původně chtěli partneři počkat na schválení manželství pro všechny, nakonec ale vstoupili do registrovaného partnerství.

„Jsou spolu od loňského podzimu a Milan se k Dominikovi před nějakou dobou už i přestěhoval. V centru Prahy mají luxusní byt s obrovskou terasou,“ prozradil známý páru deníku Blesk.

Rozšíření rodiny

V únoru vztah Milana Peroutky trval už zhruba půl roku. Ani tou dobou o něm ovšem veřejně vyprávět příliš nechtěl. Přestože čas od času ohledně svého partnera něco málo zmínil, nemluvil konkrétně a nikdo tak netušil, s kým je. Na jaře už byl ale tak zamilovaný, že otevřeně vyprávěl o touze rozšiřovat rodinu.

„U mě je teď všechno dobrý, včetně soukromí. Mám dokonce přírůstek do rodiny – francouzského buldočka Bohouška – a dál chci rodinu také rozšiřovat. Plánuji to," řekl tehdy ohledně své ideální polovičky. „Vypadá to, že jsem ji našel. Teď ještě musíme nějakým způsobem zadělat,“ prozradil tehdy v rozhovoru pro Showtime.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.